آمار مرداد 91 - اتحاد با امام
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 3
کل بازدید : 53783
کل یادداشتها ها : 107
خبر مایه


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
عربستان: توافقی برای امضای تفاهم نامه استرداد مجرمان با ایران نداشته ایم
خراسان - مورخ شنبه 1391/05/07 شماره انتشار 18178

مهر- «اسامه نقلی» سخنگوی وزارت امور خارجه عربستان در گفت وگو با روزنامه عکاظ از سخنان اخیر «علی اکبر صالحی» درباره امضای قریب الوقوع تفاهم نامه استرداد مجرمان میان ایران و عربستان، اظهار بی اطلاعی کرد.

وی افزود: در این باره مذاکره ای صورت نگرفته و اگر طرف ایرانی خواهان امضای تفاهم نامه  است، توافق نامه های امضا شده متعددی میان دو کشور وجود دارد که می توان آن ها را وارد مرحله اجرایی کرد.

پیشتر صالحی وزیر خارجه از احتمال امضای تفاهم‌نامه استرداد مجرمان میان ایران و عربستان خبر داده بود.


  
راهپیمایی نمازگزاران جمعه در محکومیت کشتار مسلمانان میانمار
خراسان - مورخ شنبه 1391/05/07 شماره انتشار 18178
نویسنده: حسین بردبار political@khorasannews.com

نمازگزاران جمعه روز گذشته پس از اقامه نماز در تهران و بسیاری از شهرهای کشورمان در حمایت از مسلمانان مظلوم میانمار و محکومیت کشتار آن ها راهپیمایی کرده و یک صدا علیه شکل گیری توطئه جدید بر ضد مسلمانان این کشور شعار دادند. همزمان در برخی کشورهای دیگر از جمله سریلانکا، ترکیه و... نیز نمازگزاران با برگزاری راهپیمایی کشتار مسلمانان میانمار را محکوم کردند.

 

تظاهرات نمازگزاران جمعه تهران در محکومیت کشتار مسلمانان در میانمار

به گزارش خبرنگار خراسان، نمازگزاران جمعه تهران دیروز پس از ادای این فریضه الهی در خیابان های اطراف دانشگاه تهران در محکومیت کشتار مسلمانان میانمار تظاهرات کردند. تظاهرکنندگان پس از ادای نماز جمعه در خیابان طالقانی، خیابان قدس و خیابان انقلاب همنوا با تریبون نماز جمعه تهران شعار می دادند: سکوت در برابر جنایت، خیانت است خیانت است خیانت؛ کشتار وحشیانه مسلمان، اعلام جنگ است به دین و قرآن؛ قتل عام مسلمان میانمار، توطئه جدید استکبار است. نمازگزاران تهرانی که مقارن با ایام ماه مبارک رمضان به شکلی باشکوه تر و پرتعدادتر از گذشته در میعادگاه نمازجمعه حاضر شده بودند، همچنین با حمل پلاکاردهایی که بر روی آن «مرگ بر آمریکا» نوشته شده بود، شعار می دادند: قتل عام مسلمان خدایی، توطئه جدید آمریکایی؛ یا ایها المسلمون اتحدوا اتحدوا؛ ای امت محمد به پا خیز به پا خیز؛ پیرو دین احمد به پا خیز به پا خیز. تظاهرکنندگان همچنین با انتقاد از سیاست های دوگانه مدعیان حقوق بشر در جهان امروز فریاد می زدند: جرم مسلمان میانمار چیست، این قتل عام فاجعه انسانی است. آیت ا...امامی کاشانی، خطیب جمعه این هفته تهران نیز در خطبه های دیروز نمازجمعه با محکومیت کشتار مسلمانان میانمار گفت: این کشتارها و جنایت هایی که انجام می شود برای مقابله با اسلام است. وی همچنین با اشاره به حرکت بیداری اسلامی در کشورهای منطقه و حرکت دشمن در برابر اسلام در سوریه گفت: این حقایقی که در عالم اتفاق می افتد ما را موظف به انجام وظیفه دینی مان می کند. در همین حال واحد مرکزی خبر گزارش داد مردم روزه دار اصفهان روز گذشته در راهپیمایی ، کشتار مسلمانان مظلوم میانمار و سکوت قدرت های استکباری در برابر این جنایات را محکوم کردند . راهپیمایان پس از آیین عبادی سیاسی نمازجمعه با سر دادن شعارهایی ضمن ابراز همدردی با مسلمانان مظلوم میانمار از مجامع بین المللی خواستار اتخاذ تدابیر لازم برای متوقف کردن این کشتارها و مجازات جنایتکاران شدند. بر اساس این گزارش نمازگزاران جمعه در همدان، اردبیل، جویبار، محمودآباد، تنکابن، چهارمحال و بختیاری و... نیز پس از اقامه نماز جمعه با برگزاری راهپیمایی و سردادن شعار از مسلمانان مظلوم میانمار حمایت کردند. در مشهد مقدس نیز نمازگزاران پیش از برگزاری نماز جمعه به راه‌پیمایی در حمایت از مسلمانان میانمار پرداختند.

 

نامه آیت ا... آملی لاریجانی به رییس دستگاه قضایی میانمار

در همین حال رییس قوه قضاییه با ارسال نامه‌ای به رییس دستگاه قضایی میانمار با ابراز نگرانی از تهاجم علیه اقلیت مسلمان این کشور، خواستار توقف سریع خشونت‌ها علیه مسلمانان میانمار شد و از رییس دستگاه قضایی این کشور خواست مرتکبان این فاجعه مجازات شوند. به گزارش ایسنا متن کامل نامه آیت‌الله آملی لاریجانی به شرح زیر است: جناب آقای آنگ‌تو، رییس محترم دستگاه قضایی جمهوری میانمار، اینجانب با ابراز نگرانی شدید از تهاجم علیه اقلیت مسلمان در میانمار و تصاویر پخش شده در رسانه‌ها و جریحه‌دار شدن افکار عمومی مردم ایران، از جنابعالی درخواست می‌کنم تا اقدامات سریع و جدی توسط دولت میانمار جهت روشن شدن ابعاد این فاجعه انسانی و توقف بلادرنگ خشونت‌ها علیه مسلمانان انجام گیرد. بهره‌مندی اقلیت مسلمان در کنار سایر اقلیت‌ها و صاحبان ادیان دیگر در کشور چند قومی میانمار از تمامی حقوق انسانی یک اصل پذیرفته شده در معاهدات حقوق بشری است که مطمئناً دولت محترم میانمار نیز به انجام آن‌ها متعهد می‌باشد. متأسفانه حادثه تهاجم علیه مسلمانان در میانمار در سکوت کامل خبری موجب نگرانی افکار عمومی جهان اسلام شده است. از جنابعالی می‌خواهم مانع از استمرار این‌گونه درگیری‌ها علیه مسلمانان شوید. عالیجناب، انتظار جدی می‌رود دولت میانمار با انتشار گزارشی دقیق و مستند از این فاجعه علیه اقلیت مسلمان میانمار و مجازات مرتکبین آن و همچنین تأمین شرایط لازم برای آسایش و رفاه مسلمانان آن کشور، زمینه‌های بروز مجدد آن را از میان بردارد.

 

سفیر پیشین ایران در تایلند: حوادث میانمار به معنای جنگ بین‌ اسلام و بودیسم نیست

در همین حال سفیر پیشین ایران در تایلند گفت: علیرغم این که حاکمیت میانمار، بودایی است اما برخوردهای اخیر در این کشور به معنای جنگ بین اسلام و بودیسم نیست. به گزارش ایسنا، محسن پاک آیین که در " نشست محکومیت کشتار مسلمانان میانمار با تکیه بر معارف قرآن"، سخن می‌گفت، افزود: معمولا در شرق آسیا تعامل خوبی بین مسلمان‌ها و بوداییان وجود داشته و القای جنگ بین اسلام و بودیسم، خطی است که غربی‌ها با تبلیغات رسانه‌ای خود دنبال می‌کنند. وی که مسئول ستاد افغانستان در وزارت خارجه می باشد ادامه داد: حتی پیشوایان بودایی هم از مسائل به وجود آمده در میانمار ناراضی هستند و بعضا این حوادث را محکوم کرده‌اند.

نمازگزاران جمعه در ترکیه و پاکستان کشتار مسلمانان میانمار را محکوم کردند

نمازگزاران ترکیه روز جمعه با تجمع در 23 مسجد در 23 شهر این کشور در اعتراض به نسل کشی علیه مسلمانان در میانمار (برمه)، خواهان قطع ارتباط کشورهای اسلامی با این کشور شدند. به گزارش ایرنا، در این تجمع ها که بنا به دعوت مشترک نهادهای غیر دولتی برگزار شد، نمازگزاران با اعلام همبستگی با مسلمانان میانمار ادامه جنایات و نسل کشی علیه مسلمانان در میانمار را به عنوان یک اقدام ضد بشری محکوم کردند. معترضان قرار است یک بیانیه مشترک را در محکومیت جنایات گروههای افراطی بودایی علیه مسلمانان در میانمار قرائت کنند. همچنین مسلمانان پاکستانی به همراه اعضای ارشد و هواداران حزب سیاسی – مذهبی مجلس وحدت مسلمین روز گذشته با برپایی راهپیمایی گسترده در اعتراض به قتل عام مسلمانان میانمار در شهر "کراچی" مرکز ایالت سند، اقدام افراط گرایان بودایی علیه مسلمانان را به شدت محکوم کردند. به گزارش ایرنا، این راهپیمایی با حضور هزاران نفر از مسلمانان به ویژه شیعیان در شهر کراچی پس از اقامه نماز جمعه برگزار شد. شرکت کنندگان با سر دادن شعارهایی، همبستگی و همدلی خود را با مسلمانان مظلوم میانمار اعلام کردند. همچنین شورای علمای اندونزی، خشونت ها علیه مسلمانان میانمار را محکوم کرد و خواستار پایان دادن به این نسل کشی و قتل عام بی رحمانه شد.


  
احتمال تعیین شرط مدرک دکترا برای نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری
خراسان - مورخ شنبه 1391/05/07 شماره انتشار 18178

انوار- رئیس کمیسیون امور شوراهای مجلس گفت: در قانون فعلی مقرر شده که تحصیلات رئیس‌جمهور باید خواندن و نوشتن باشد، در حالی که از نظر ما رئیس‌جمهور حداقل باید مدرک دکترا داشته باشد. در همین حال یک عضو کمیسیون شوراها نیز به خراسان گفت: در جلسه قبلی این کمیسیون بحث هایی درباره مدرک تحصیلی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری مطرح شد. امیر خجسته نماینده مردم همدان و رئیس کمیسیون سیاست داخلی و امور شوراهای مجلس با اشاره به دستورکار کمیسیون متبوعش در زمینه بازنگری و اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری، اظهار داشت: در قانون فعلی مقرر شده که تحصیلات رئیس‌جمهور باید خواندن و نوشتن باشد، در حالی که هم‌اکنون نمایندگان مجلس حداقل باید دارای مدرک کارشناسی ارشد باشند، بنابراین چنین شرایطی برای ریاست جمهوری جایگاهی ندارد و از نظر ما رئیس‌جمهور حداقل باید مدرک دکترا داشته باشد. رئیس کمیسیون امور شوراهای مجلس با ذکر این نکته که در قانون فعلی، مشخص نیست که رئیس‌جمهور باید چه سنی داشته باشد، که این موارد باید مشخص شود، تصریح کرد: یکی از شرایط رئیس‌جمهور در این قانون این است که داوطلب باید جزو رجال سیاسی - مذهبی باشد، اما در همین قانون مشخص نشده که چه مرجعی مسئول تشخیص این امر بوده و چه کسی قرار است تشخیص دهد که آیا داوطلب انتخابات ریاست جمهوری، جزو رجال سیاسی-مذهبی است یا خیر. وی با بیان این که کمیسیون متبوعش این موارد را بررسی کرده و قانون را مورد بازنگری قرار می‌دهد، گفت: قرار است طی هفته‌های آینده با حضور مسئولانی از وزارت کشور، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام، برای بررسی و بازنگری در قانون انتخابات ریاست جمهوری، جلساتی داشته باشیم.

 

دارایی: بحث هایی درباره مدرک تحصیلی نامزدهای انتخابات مطرح شد

عیسی دارایی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی و نماینده اندیمشک نیز در گفت وگو با خراسان تأکید کرد هفته گذشته مباحث مختلف طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در کمیسیون بحث و بررسی شد. وی افزود: مسائلی همچون سن نامزدهای ریاست جمهوری و مدرک تحصیلی از مواردی است که کمیسیون روی آن نظر دارد و دوستان بر تجدیدنظر و به روز کردن این موارد تأکید دارند. نماینده اندیمشک تأکید کرد: البته در بررسی های انجام شده مطلع شدیم دولت لایحه ای در این زمینه تهیه کرده است بنابراین از دولت خواسته ایم که لایحه خود را برای بررسی به کمیسیون ارسال کند. وی تأکید کرد: بنابراین در وهله اول منتظر لایحه دولت هستیم در غیر این صورت خود مجلس وارد عمل می شود. عضو کمیسیون شوراها اظهار داشت: البته در جلسات آینده علاوه بر مسئولان وزارت کشور کارشناسانی از شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام برای هم فکری دعوت خواهند شد. وی در پاسخ به این سوال که آیا کمیسیون درباره مجری انتخابات نیز نظری خواهد داشت؟ گفت: خیر، دستور کار مجلس بازنگری قانون انتخابات ریاست جمهوری است نه چیز دیگر.


  
فتاح: مردم به احمدی نژاد با روحیه 84 نیاز دارند
خراسان - مورخ شنبه 1391/05/07 شماره انتشار 18178

پرویز فتاح رئیس بنیاد تعاون سپاه و وزیر نیروی دولت نهم در برنامه «دیروز امروز فردا» ضمن اشاره به مسائل مختلف از جمله مشکلات اقتصادی کشور و تحریم ها، به نقد برخی اقدامات دولت پرداخت و تصریح کرد: «مردم به احمدی نژاد با روحیه 84 نیاز دارند.» به گزارش فارس فتاح در پاسخ به این سوال که واقعیت های عرصه اقتصادی ما چیست، یادآور شد: باید پذیرفت یک بیماری مزمن اقتصادی از اول انقلاب تاکنون داریم؛ در عرصه سیاسی نظامی و امنیتی توفیقات بسیاری داشته ایم اما حتما باید اقرار کرد که این وضع اقتصادی در شان نظام جمهوری اسلامی ایران نیست و اقرار نابه جایی هم نیست؛ باید به ضعف خود اقرار کرد چرا که ما درصدد الگوسازی هستیم. وی اضافه کرد: در حال حاضر می خواهیم این بیماری را علاج کنیم. وی در ادامه سخنان خود به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر این که «اقتصاد باید مردمی شود»، اشاره و اضافه کرد: اقتصاد مردمی یک واژه جدید مثل جنگ مردمی است که در جنگ خود مردم به صحنه آمدند که در نهایت منجر به پیروزی شد. وی با تاکید بر این که باید در برخی از مسائل مردم را محرم خود بدانیم، گفت: در قضیه مرغ باید گفته شود که مشکلات چه بود، نباید همه این مشکلات را به پای تحریم گذاشت چرا که مردم تحریم را به عنوان تاوان مقاومت و آرمان گرایی پذیرفته اند و تحریم ربطی به این مسئله ندارد. فتاح با بیان این که جنگ اقتصادی که آقا مطرح کرده اند فرماندهی می خواهد گفت: بنده به مردم اطمینان می دهم این شخص هم به لحاظ موقعیت قانونی و هم از نظر فردی کسی غیر از آقای احمدی نژاد نمی تواند باشد. وی اضافه کرد که،هنوز هم دیر نشده و اگر مسئولان دولتی بیایند و به یک سری ضعف ها اقرار کنند هیچ اشکالی ندارد. وی عنوان کرد نمی توان همه مسائل را گردن آمریکا و 1+5 انداخت. وی بیان داشت که اگر در مسائلی مانند مرغ مردم به خوبی توجیه می شدند، این صف ها درست نمی شد تا دوربین های بیگانه هم از آنها سوء استفاده کنند. فتاح در ادامه در بیان خاطره ای از دوران وزارت خود گفت: « در سال 86 یک روز آقای احمدی نژاد بسیار ناراحت بود و به من گفت که تو وزیری و خبر نداری؟ گفتم چه مسئله ای پیش آمده که به بنده مدرکی نشان داد و گفت در یکی از جزایر گالوان آب را گران کرده اند و به من گفت آن را درست کن. واقعیت این است که آنجا به من برخورد و وقتی آنجا رفتم، دیدم که درست می گوید و بنده اطلاع نداشتم.» وزیر سابق نیرو در ادامه یادآور شد: این احمدی نژاد همان احمدی نژاد و دلسوز مردم است و ما می گوییم «دکتر عزیز، برادر من مخلصتم اوضاع را می دانی، چون خودت گفتی که می دانم؛ این مردم الان نیاز به احمدی نژاد آن روحیه ای دارند، باید پشت این فرمان بنشینی و غیر از تو کسی نمی تواند، دست دیگران نده؛ آقای احمدی نژاد شعار شما این بود که می شود و می توانیم، الان می خواهی بگویی نمی توانیم؟ ما این ظن را به تو نداریم.» وی ادامه داد: در هدفمندی یارانه ها به دلیل سنجیده  عمل کردن حتی مخالفان این دولت و اصلاح طلبان نیز این اقدام را تحسین کردند، چرا که کار دولت قابل تحسین بود از این رو این دولت همان دولت است و این که گفته شود مجلس بودجه را چنین و چنان کرده ، مردم از آقای احمدی نژاد نمی پذیرند و کسی که جدی است و مردم می شناسند، اگر پشت این فرمان بنشیند، مشکلات حل خواهد شد.


  

رکیش ویکلی با اشاره به توافق تهران و سئول برای معاوضه نفت با کالا خبر داد:

کره جنوبی واردات نفت از ایران را از سر می‌گیرد
خراسان - مورخ شنبه 1391/05/07 شماره انتشار 18178
نویسنده: گروه سیاسی political@khorasannews.com

با وجود آن که پیشتر اعلام شده بود کره جنوبی خرید نفت از ایران را متوقف کرده است اما تازه ترین گزارش ها حاکی از آن است که سئول درصدد تجدیدنظر در تصمیم خود مبنی بر عدم خرید نفت از ایران می باشد. به نظر می رسد این کشور برای دور زدن تحریم های یک جانبه غرب علیه ایران برای معامله پایاپای نفت در برابر کالاهای کره ای با ایران توافق کرده است. در همین راستا مقامات ال جی و سامسونگ هفته گذشته به تهران سفر کرده و با مقامات دولتی و بخش خصوصی ایران مذاکره کرده اند. این در حالی است که قیمت نفت در بازارهای جهانی به 107 دلار در هر بشکه رسید که این رقم افزایش 18 دلاری قیمت نفت از آغاز تحریم نفت ایران را نشان می دهد. با این وجود رویترز گزارش داد: کنگره آمریکا در حال انجام اقداماتی برای تحریم های جدید و کاهش درآمد نفت ایران است. از سوی دیگر در حالی که علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل اعلام کرده است که مذاکرات ایران و 1+5 تا حصول نتیجه «مثبت» و «سازنده» ادامه می یابد، دان شاپیرو سفیر آمریکا در اسرائیل گفت: اعضای 1+5 هنوز درباره ادامه گفت وگو با ایران تصمیمی نگرفته اند. پس از پایان سفر علی باقری معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی به ترکیه اعلام شده بود که دور بعدی مذاکرات ایران و 1+5 در استانبول برگزار خواهد شد. مشروح این گزارش درپی می آید.

سئول در تصمیم خود برای قطع واردات نفت از ایران تجدیدنظر می کند

پس از این که کره جنوبی تحت تاثیر فشارهای غرب خرید نفت از ایران را متوقف کرد، تازه ترین گزارش ها حاکی از آن است که سئول درصدد تجدیدنظر در تصمیم خود می باشد. به گزارش دیپلماسی ایرانی به نقل از ترکیش ویکلی، به نظر می رسد دولت ایران با معامله پایاپای نفت در برابر کالاهای کره ای موافقت کرده است. این گزارش می افزاید: این در حالی است که هم اکنون چین از این سیستم معامله ای برای خرید نفت از ایران استفاده می کند. هند از نخستین خریداران نفتی ایران بود که به دلیل تحریم سیستم بانکی نتوانست صورتحساب های خود را پرداخت کند و بدهی بالغ بر 5 میلیارد دلار به بار آورد که بعد ها توسط بانکی در ترکیه به ایران پرداخت شد. به هر ترتیب خبرگزاری مهر به تازگی گزارش داده است که هیات های کره ای به ایران سفر می کنند تا در خصوص معامله نفت در برابر محصولات خانگی کره ای با مقامات تهران مذاکره کنند. این درحالی است که مقامات ال جی و سامسونگ هفته گذشته به تهران سفر کرده و با مقامات دولتی و بخش خصوصی ایران مذاکره کرده اند. کره جنوبی پیش از توقف واردات نفت از ایران 9 درصد از منابع مورد نیاز نفتی خود را از جمهوری اسلامی خریداری می کرد و یکی از 5 مشتری بزرگ نفتی ایران به شمار می رفت. اما تحریم بیمه تانکر های حامل نفت ایران از سوی اروپا که بزرگترین شرکت های بیمه گذار دریایی در آن قرار دارند در کنار تحریم های بانکی و نفتی ایران، سئول را ناگزیر به صرفه‌نظر از خرید نفت ایران کرد. اما در حالی که کشور های اروپایی و برخی مشتریان نفتی ایران در آسیا به دلیل به اثبات رساندن کاهش واردات نفت از ایران از معافیت تحریم های آمریکا برای فرجه ای 180 روزه برخوردار شده اند، به نظر می رسد که مقامات سئول نیز درصدد دنبال کردن راهکار مشابهی هستند. معامله پایاپای و پرداخت با ارز هایی غیر از دلار و یورو از جمله روش هایی است که بین ایران و مشتریان نفتی به کار گرفته می شود تا تجارت نفت از گزند تحریم ها دور بماند.

 

یک مقام مسئول صنعت بیمه: اعتبار جدید چند میلیارد دلاری به بیمه نفتکش‌ها اختصاص یافت

در همین ارتباط به گزارش فارس یک مقام آگاه در صنعت بیمه از اختصاص اعتبار جدید چند میلیارد دلاری برای بیمه نفتکش‌های ایرانی از سوی دولت خبر داد که ضربه کامل و نهایی ایران برای شکست تحریم نفتی قلمداد می شود. این مقام آگاه در صنعت بیمه در خصوص بیمه نفت صادراتی کشور اظهار داشت: پس از اعلام تشدید تحریم ها علیه ایران و تحریم بیمه نفتکش‌های ایران از سوی اتحادیه اروپا، دولت تدابیری در این زمینه اندیشیده است. وی افزود: بر این اساس دولت اعتباری چند میلیارد دلاری برای بیمه نفتکش‌های ایرانی که کار صادرات نفت را انجام می‌دهند، اختصاص داده است.

 

افزایش 18 دلاری قیمت نفت از آغاز تحریم نفتی ایران

در همین حال به دنبال افزایش امیدواری‌ها نسبت به بهبود وضعیت اقتصادی منطقه یورو قیمت جهانی نفت به بالای 107 دلار در هر بشکه رسید که این رقم از زمان اجرای تحریم نفتی ایران 18 دلار افزایش داشته است. به گزارش فارس به نقل از پایگاه اینترنتی بلومبرگ ، اظهارات رییس بانک مرکزی اروپا مبنی بر ادامه حیات و بقای منطقه یورو و امیدواری ها نسبت به بهبود نسبی وضعیت اقتصادی آمریکا و چین تاثیر زیادی در افزایش قیمت جهانی نفت داشته است .

 

بررسی دور جدید تحریم‌های کنگره آمریکا علیه صنعت نفت ایران

از سوی دیگر به گزارش فارس، خبرگزاری رویترز گزارش داد: اعضاء کنگره آمریکا در تلاشند تا پیش از آغاز تعطیلات،‌ کار بر روی تحریم‌های جدید علیه تهران را که هدف از آن، محدود کردن درآمدهای نفتی ایران است، به پایان برسانند. این تحریم‌ها که تدوین آنها 7 ماه زمان برده، برای متوقف کردن معاملات شرکت‌های کشتی‌رانی و نفتی ملی ایران و ممانعت از توانایی بانک‌های ایرانی برای مبادلات الکترونیکی بانکی طراحی شده‌‌اند. هری رید، رئیس اکثریت مجلس سنا در این باره گفته: شفاف بیان کرده‌ام که انتظار دارم نتیجه مذاکرات زودتر معلوم شود تا ما بتوانیم درباره تشدید این تحریم‌ها علیه ایران تصمیم‌گیری کنیم. وی افزود: این تحریم‌ها ابزاری مهم برای کمک به توقف برنامه هسته‌ای ایران است و امنیت متحد ما یعنی اسرائیل را تامین می‌کند.

 

مشاور مقام معظم رهبری:مذاکرات ایران و 1+5 تا حصول نتیجه مثبت و سازنده ادامه خواهد داشت

همزمان علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل از ادامه مذاکرات ایران و گروه 1+5 تا حصول نتیجه مثبت و سازنده خبر داد. به گزارش ایسنا، علی‌اکبر ولایتی در حاشیه همایش بسیج پزشکی در جمع خبرنگاران در ارزیابی مذاکرات ایران با گروه 1+5 در سطح کارشناسی گفت: امروز مواضع جمهوری اسلامی اصولی و منطقی است و در اجلاس کارشناسی نیز همین مواضع بیان شد. این مذاکرات تا حصول نتیجه مثبت و سازنده ادامه خواهد یافت و جمهوری اسلامی ایران باید حق استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای را داشته باشد و این حق از سوی مذاکره‌کنندگان گروه 1+5 باید به رسمیت شناخته شود.

 

سفیر آمریکا: درباره ادامه گفت‌وگو با تهران تصمیمی اتخاذ نشده است

این درحالی است که به گزارش فارس، به نقل از روزنامه صهیونیستی جروزالم پست، دان شاپیرو در گفت‌وگو با رادیو رژیم صهیونیستی گفت: اعضاء 1+5 هنوز درباره نحوه مذاکره با ایران که آوریل سال جاری آغاز شده،‌ تصمیم‌گیری نکرده‌اند. وی با اشاره به اینکه باراک اوباما به متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران متعهد شده، افزود: ما با اسرائیل و سایر شرکای خود در جامعه بین‌المللی تلاش می‌کنیم تا ایران را تحت فشار قرار دهیم. شاپیرو اظهار داشت: تحریم‌های شدیدی علیه ایران اعمال شده و همچنین مذاکره 1+5 با ایران ادامه دارد. اما ما هنوز تصمیم نگرفته‌ایم که چگونه مذاکرات را ادامه دهیم و یا در کل ادامه دهیم یا خیر. با این حال، به طور کامل با اسرائیل و متحدانمان همکاری می‌کنیم. سخنان سفیر آمریکا در سرزمین های اشغالی در حالی بیان شد که مایکل مان سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از نشست معاونان جلیلی و اشتون در استانبول اعلام کرد: «نمایندگان ارشد اتحادیه اروپا و ایران "به زودی" درباره از سرگیری مذاکرات درباره برنامه هسته ای ایران گفت وگو می کنند.» وی افزود: "هنوز تاریخی برای این گفت وگو تعیین نکرده ایم."

 

باراک: ایران بزرگترین چالش امنیتی تل‌آویو است

همزمان وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با اشاره به تحولات اخیر منطقه خاورمیانه، گسترش روحیه اسلامی در منطقه ظرف دو سال اخیر را یکی از چالش‌های امنیتی تل‌آویو دانست. به گزارش فارس به نقل از روزنامه صهیونیستی «عاروتص شوع»، «ایهود باراک»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ضمن تکرار ادعاهای قبلی درباره برنامه هسته‌ای ایران، گفت تل‌آویو با چالش‌های عظیمی درباره ایران روبروست. بر اساس این گزارش، «ایهود باراک» گفت به زودی لازم خواهد بود اسرائیل درباره ایران تصمیم بگیرد. این در حالی است که به گزارش فارس، یدیعوت آحارونوت پرتیراژترین روزنامه سرزمین های اشغالی در گزارشی در مورد میزان آمادگی تل‌آویو برای جنگ احتمالی و سقوط موشک های بالستیک در این شهر نوشت که در صورت موشک باران تل‌آویو حدود 400 هزار نفر جان خود را از دست خواهند داد.

واشنگتن پست: ایران به سرعت در حال افزایش قدرت تهاجمی خود در برابر ناوهای آمریکایی است

روزنامه واشنگتن پست در گزارشی با استناد به نظر تحلیلگران آمریکایی و منطقه اعلام کرد: ایران به سرعت در حال تقویت توانمندی خود در مقابل ناوهای آمریکایی در خلیج فارس است. به گزارش مهر در این گزارش به موشکهای جدید تولید شده از سوی ایران و قایقهای سریع تهاجمی اشاره شده که موجبات نگرانی شدید آمریکا را به وجود آورده اند. همچنین به گزارش فارس بر اساس این گزارش، مقامات آمریکایی و کشورهای خاورمیانه اینطور تحلیل کرده اند که ایران در حال جمع آوری انباری از موشک‌های پیچیده ضد ناو و در عین حال گسترش ناوگان قایق های تندرو و زیردریایی های خود است. بر اساس این گزارش، این سیستم های نظامی ایران به فرماندهان این کشور اعتماد به نفس جدیدی می دهد مبنی بر اینکه آنها می توانند در صورت بروز جنگ، سریعا ناوهای آمریکایی را نابود کنند و یا اینکه به آنها خسارت وارد کنند. این روزنامه آمریکایی نوشته است که اگرچه مقامات نیروی دریایی آمریکا اینطور متقاعد شده اند که آنها در جنگ با ایران پیروز خواهند شد، اما پیشرفت های ایران، نگرانی هایی را در رابطه با آسیب پذیری آمریکا در جریان ساعات آغازین شروع درگیری در خلیج فارس در پی داشته است. تحلیلگران دفاعی فعلی و سابق آمریکا و کشورهای خاورمیانه اعلام کرده اند که دقت فزاینده موشک های کوتاه برد ایران و همچنین استفاده ایران از تاکتیک های "ازدحام و گروهی" که شامل صدها قایق گشتی به شدت مسلح می شود، می توانند به قابلیت های دفاعی مدرن ترین کشتی های آمریکایی نیز آسیب برسانند.


  




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ