آمار مرداد 91 - اتحاد با امام
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 1
کل بازدید : 53769
کل یادداشتها ها : 107
خبر مایه


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
السفیر خبر داد:
اشتون: دور جدید مذاکرات درباره موضوع هسته‌ای ایران به زودی برگزار می‌شود
خراسان - مورخ یکشنبه 1391/05/08 شماره انتشار 18179
نویسنده: گروه سیاسی political@khorasannews.com
آسوشیتدپرس: مذاکرات باقری و اشمید پیشرفتی نداشته است

در حالی که دیدار معاونان جلیلی و اشتون روز سه شنبه در استانبول و پشت درهای بسته انجام شد، خبرهای ضد ونقیضی در مورد نتایج این نشست منتشر شده است. خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی به نقل از یک دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا که خواسته نامش فاش نشود، اعلام کرد که در نشست معاونان «پیشرفتی حاصل نشده». این دیپلمات همین طور «چشم انداز ادامه مذاکرات در سطح عالی را نیز» در پرده ای از ابهام دانست. این در حالی است که روزنامه السفیر در خبری از قول کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در خبری اعلام کرد: «مذاکرات میان مقامات ایرانی و اروپایی در موضوع هسته ای ایران به زودی برگزار می شود.» اشتون در مورد زمان و مکان این نشست اظهارنظری نکرده است. مشروح این گزارش در پی می آید.

اشتون: دور جدید مذاکرات درباره موضوع هسته ای ایران به زودی برگزار می شود

به گزارش مهر به نقل از السفیر، کاترین اشتون در اظهارنظری کوتاه پس از برگزاری نشست معاونان در استانبول اعلام کرد: مذاکرات میان مقامات اروپایی و ایرانی در موضوع هسته ای ایران به زودی برگزار می شود. خبرهایی در مورد زمان و مکان این دیدار منتشر نشده است. پیشتر و در پایان سفر باقری به ترکیه، منابع دیپلماتیک در آنکارا اعلام کرده بودند که باقری و داوود اوغلو برای ادامه مذاکرات ایران و 1+5 در استانبول توافق کردند. پیشتر دفتر کاترین اشتون نیز در بیانیه ای درباره دیدار معاونان اعلام کرده بود که این دیدار به این منظور انجام می شود تا دو طرف درباره «احتمال دیداری در آینده در سطح سیاسی» با یکدیگر صحبت کنند. دفتر کاترین اشتون همچنین تاکید کرده بود که اشتون در این باره با جلیلی تماس خواهد گرفت. به دنبال گفت وگوی تلفنی 19 تیرماه هلگا اشمید با علی باقری معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی، نشست معاونان در استانبول در تاریخ سه شنبه سوم مرداد بین معاونان جلیلی و اشتون به منظور ایجاد تفاهم و هماهنگی میان دیدگاه های ایران و 1+5 و زمینه سازی برای گفت وگوی تلفنی کاترین اشتون، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا و سعید جلیلی، مذاکره کننده ارشد ایران در استانبول برگزار شد و بعد از یک روز بحث و بررسی دو طرف از نتایج مذاکرات اظهار رضایت کردند.

 

خبرگزاری آسوشیتدپرس مدعی شد: مذاکرات هسته ای پیشرفتی نداشته است

این در حالی است که به گزارش دیپلماسی ایرانی به نقل از آسوشیتدپرس، یک مقام عالی رتبه اروپایی مدعی شد مذاکرات باقری و اشمید پیشرفتی نداشته است و چشم انداز از سرگیری مذاکرات هسته ای با ایران در سطح عالی نیز در پرده ابهام می باشد. این دیپلمات اروپایی با اشاره به نشست باقری و اشمید مدعی شد این مذاکرات پیشرفتی نداشته و اشمید نیز همین نکته را به اطلاع اشتون رسانده است. این در حالی است که اشتون مسئول اطلاع رسانی در خصوص نتایج به دیگر طرف های مذاکره هسته ای با ایران است. برخی دیپلمات ها ادعا می کنند، عدم پیشرفت در مذاکرات اخیر در استانبول موجب می شود که احتمالا جلیلی و اشتون در گفت وگوی تلفنی خود روی نشستی دیگر با حضور باقری و اشمید توافق کنند یا این که بار دیگر کارشناسان برای ادامه مذاکره هسته ای وارد عمل شوند. به گفته آن ها با توجه به افزایش تنش ها در منطقه و خطر درگیری نظامی، به هر ترتیب مذاکرات در هر سطح ممکن ادامه می یابد.

 

هافینگتن پست: آمریکا با تحریم ها علیه ایران حقوق بشر را نقض کرد

در همین راستا به گزارش فارس، روزنامه هافینگتن پست طی گزارشی تصریح کرد: تحریم های به اصطلاح هوشمند آمریکا علیه ایران به طور گسترده موجب نقض حقوق بشر و آزادی های اساسی شده است که مقامات آمریکا داعیه دار آن هستند. بر اساس این گزارش در حالی که این تحریم ها به بهانه مقابله با برنامه هسته ای ایران و تحت عنوان تحریم های هوشمند وضع شده اند، محدودیت های ناشی از این تحریم ها، به طور گسترده ای موجب نقض حقوق بنیادین بشر و آزادی های اساسی ایرانیان شده است. با توجه به این که لازمه گسترش دموکراسی، توانایی افراد در دسترسی آزادانه به اطلاعات و تسهیل تبادل افکار و ایده هاست، سیاست گذاران آمریکایی باید مراقب باشند که تحریم ها موجب محدود شدن آزادی های اساسی افراد در کشورهای تحت تحریم نشود.

 

سفیر ایتالیا: برخی کشورها تحت تاثیر تحریم های ضدایرانی از فعالیت های تجاری با تهران بازمانده اند

در همین حال به گزارش ایرنا، سفیر ایتالیا در تهران با اظهار تاسف از اعمال تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: کشورهایی که از قابلیت های بالایی برای انجام صادرات به ایران برخوردارند، تحت تاثیر تحریم  های ضدایرانی قرار گرفته و از انجام فعالیت های تجاری با ایران محروم مانده اند. آلبرتو برادانینی در گفت وگو با ایرنا تصریح کرد: تحریم ها ظاهرا برای هدف قرار دادن ایران وضع و اعمال شده اند اما در عین حال کشورهایی که فناوری ها و کالاهایی برای صادرات و ارائه به ایران دارند نیز، تحت تاثیر این تحریم ها قرار گرفته اند.

 

سفیر ایران در سوئیس: ایران کنترل خلیج فارس را در اختیار دارد

همزمان به گزارش مهر، ایگال کاسپی سفیر رژیم صهیونیستی در سوئیس که با روزنامه تاگس آنسایگر گفت وگو می کرد، در پاسخ به پرسشی درباره ترس از حمله نظامی از سوی اسرائیل به ایران و پیامدهای آن گفت: ایران یک رژیم اتمی است که می تواند کنترل خلیج فارس را در اختیار داشته باشد و قیمت نفت را هم تعیین کند. ضمنا موشک های میان برد ایران امروز حتی به اروپا می توانند اصابت کنند. اسرائیل به کرات تاکید نموده که در وهله اول خواهان آن است با همکاری جامعه بین المللی راه حلی برای مشکل ایران پیدا کند. ولی اسرائیل همه گزینه ها را برای خود باز نگه می دارد. وی در پاسخ به این پرسش که گزینه نظامی نیز شامل همه گزینه هاست، گفت: این سوال فعلا مطرح نیست زیرا هنوز از همه ظرفیت دیپلماتیک استفاده نشده است. سفیر رژیم صهیونیستی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا اسرائیل خود بمب اتمی دارد یا خیر، بدون این که این سوال را رد کند، گفت: اسرائیل اولین کشور نخواهد بود که بمب اتمی را در خاورمیانه به کار گیرد. در همین حال به گزارش فارس، بیل آئرس منتقد کهنه کار جنگ و استاد محقق آمریکایی در گفت وگو با شبکه تلویزیونی راشاتودی، اقدام نظامی آمریکا، سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) و رژیم صهیونیستی به ایران را یک فاجعه توصیف و اعلام کرد که اقتصاد و جامعه آمریکا دیگر نمی توانند جنگ های تهاجمی، تجاوزکارانه و اشغال گرانه کشورشان را تحمل کنند.

تحلیل صادق زیباکلام از نتایج مذاکرات معاونان ایران و 1+5 در استانبول

صادق زیباکلام، استاد دانشگاه و کارشناس مسائل سیاسی در مورد اعلام نگرانی نتایج مذاکرات باقری و اشمید در استانبول، به دیپلماسی ایرانی گفت: من معتقدم که این که هیچ اعلانی بعد از مذاکرات آقای باقری و خانم اشمید صورت نگرفته، به معنای آن است که مذاکرات حداقل به شکست نینجامیده است. اگر به شکست انجامیده بود، دست کم طرف غربی یعنی خانم اشمید می گفت که متاسفانه مواضع ایران این گونه است یا اگر می خواستند به زبان دیپلماتیک این مسئله را بیان کنند، می گفتند که پیشنهاداتی به ایران داده شده و قرار است ایران این پیشنهادات را بررسی کند اما این که حتی به این صورت هم مطلبی بیان نشده اتفاقا مثبت است. چون اگر به نتیجه منفی رسیده بودند غربی ها در اعلام این خبر پیش دستی می کردند.


  
دعای روز نهم ماه مبارک رمضان
خراسان - مورخ یکشنبه 1391/05/08 شماره انتشار 18179

اَللَّهُمَّ اجعَل لِی فیِهِ نَصِیبا مِن رَحمَتِکَ الوَاسِعَةِ وَاهدِنی فیِهِ لِبَرَاهِینِکَ السَّاطِعَةِ وَ خُذ بِنَاصِیَتی اِلَی مَرضَاتِکَ الجَامِعَةِ بِمَحَبَّتِکَ یَا اَمَلَ المُشتَاقیِنَ.

خدایا برای من در این ماه بهره ای از رحمت گسترده ات قرار ده و به جانب دلایل درخشانت راهنمایی کن و به سوی خشنودی فراگیرت متوجه کن، به مهرت ای آرزوی مشتاقان.


  
آغاز کمپین تحریم حضور ولیعهد بحرین در المپیک لندن
خراسان - مورخ یکشنبه 1391/05/08 شماره انتشار 18179

فعالان حقوق بشر لندن خواستار جلوگیری از شرکت"شیخ ناصر بن حمد آل خلیفه" در بازی های المپیک 2012 شدند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر کمیسیون حقوق بشر اسلامی لندن، کمپین تحریم حضور ولیعهد بحرین در المپیک لندن به عنوان رئیس کمیته ملی المپیک بحرین به دلیل ارتباط وی با جنایات آل خلیفه به راه افتاد. کمیسیون حقوق بشر اسلامی با انتشار فراخوانی از فعالان حقوق بشر و سازمانهای مردمی خواست با تحریم حضور "شیخ ناصر بن حمد آل خلیفه" ولیعهد بحرین در این بازیها اعتراض خود را به سرکوب وحشیانه معترضان بحرینی نشان دهند. ولیعهد بحرین از جمله دست اندرکاران سرکوب شدید معترضان است.


  
سازمان ملل خواستار تحقیقات مستقل درباره عملکرد دولت در خشونت‌های میانمار شد
خراسان - مورخ یکشنبه 1391/05/08 شماره انتشار 18179

ناوی پیلای، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، در پی انتشار خبرهایی در مورد سوء رفتار نیروهای امنیتی برمه در استان راخین، خواستار انجام تحقیقاتی مستقل درباره عملکرد این نیروها شده است. به گزارش بی بی سی پیلای گفته است که براساس گزارش های دریافتی، نیروهای برمه که برای فرونشاندن نا آرامی ها در شمال به آن منطقه اعزام شده بودند مسلمانان ساکن در این نواحی را هدف قرار داده اند. در همین باره آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد گفته است که در پی بروز خشونت میان بوداییان و مسلمانان دست کم 80 هزار نفر بی خانمان شده اند. به گفته این نهاد، اکثر این آواره ها در حال حاضر در چادرها و اردوگاه ها زندگی می کنند.

 

گزارشگر ویژه کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل به میانمار می رود

در همین حال سخنگوی دبیر کل سازمان ملل متحد از سفر گزارشگر ویژه این سازمان به میانمار خبر داده است. به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، توماس کوینتانا گزارشگر ویژه کمیسر عالی حقوق بشر برای ارزیابی وضع میانمار از نهم تا چهاردهم مرداد به آن کشور سفر خواهد کرد. بر ادواردو دل بویی اعلام کرد: «گزارشگر ویژه حقوق بشر به محض بازگشت از میانمار، در نشستی خبری، مشاهدات خود را از وقایع این کشور بازگو خواهد کرد.» اقدام دولت میانمار در حذف حقوق اقلیت مسلمان این کشور، به حمله بوداییان به روستاها و منازل مسلمانان و کشتار و آوارگی آن ها منجر شده است.


  

 

پیشروی ارتش سوریه در حلب
خراسان - مورخ یکشنبه 1391/05/08 شماره انتشار 18179
نویسنده: سیدمحمداسلامی m.eslami@khorasannews.com
تلویزیون دولتی سوریه: شورشیان بعد از شکست در دمشق، سعی دارند حلب را به "لانه‌ای برای تروریسم خود" تبدیل کنند

با ادامه درگیری های شدید در شهر حلب سوریه، نگرانی ها درباره شرایط بحران سوریه افزایش یافته است. به گزارش خبرگزاری فارس ارتش و نیروی حفظ امنیت سوریه کار پاک سازی جدی شهر حلب را از حی الصاخور آغاز کردند و تاکنون چندین سرکرده از گروهک‌های مسلح کشته شده اند. به گزارش فارس به نقل از منابع رسانه‌ای ارتش عملیات ورود به منطقه الصاخور را با سرکوب شدید تروریست‌هایی آغاز کرده است که در چند روز گذشته آشوب و کشتار را در منطقه در پیش گرفته بودند. بسیاری از ساکنان این منطقه طی روزهای گذشته به مناطق امن کوچ کرده‌اند. تعداد زیادی از تروریست‌هایی که خود را عضو گروهک «لشکر التوحید» می‌دانند و شعارهایی شبیه شعارهای القاعده سر می‌دهند، در این منطقه متمرکز شده اند. بی بی سی نیز به نقل از مخالفان دولت سوریه گزارش داد که تانک‌های ارتش که در روزهای گذشته در حوالی شهر حلب مستقر شده بودند، در حال پیشروی به سمت مناطقی در جنوب غرب این شهر هستند. حلب دومین شهر بزرگ و پرجمعیت‌ترین شهر سوریه است.

تروریست‌ها امام جماعت مسجد حلب را کشتند

تلویزیون دولتی سوریه اعلام کرده است که شورشیان بعد از شکست در دمشق، سعی دارند حلب را به "لانه‌ای برای تروریسم خود" تبدیل کنند. در همین حال خبرگزاری براثای عراق خبر داد که یک گروه مسلح از شبه نظامیان "ارتش آزاد سوریه" به مسجد "آمنه" در سیف الدولة شهر حلب حمله کرده و عبداللطیف الشامی، امام جماعت این مسجد را مقابل چشمان نمازگزاران ربودند. این منابع در ادامه افزودند: «زمانی که نمازگزاران تلاش می‌کردند از عبداللطیف الشامی دفاع کنند، افراد مسلح در محوطه مسجد به طرف آن‌ها شلیک کرده و بعد از گذشت چند ساعت از ربودن الشامی وی را به قتل رساندند.»

 

خروج نیروهای امدادی از حلب

روز جمعه هم سازمان صلیب سرخ جهانی اعلام کرد که به دلیل شدت درگیری‌ها در حلب بخشی از فعالیت‌هایش در این شهر را متوقف می‌کند. به گزارش روزنامه اماراتی الاتحاد، بنا به اعلام صلیب سرخ، هلال احمر سوریه نیز برخی از فعالیت‌های خود در شهر حلب را به حالت تعلیق درآورده که از جمله آن ها می‌توان به انتقال مجروحان از طریق آمبولانس و خدمات اورژانس اشاره کرد. صلیب سرخ اعلام کرده فقط 50 تن از امدادگران بین‌المللی در سوریه خواهند ماند. علاوه بر حلب خبرگزاری آلمان مدعی شد که در اردوگاه یارموک درگیری هایی بین نیروهای دولتی با فلسطینی‌هایی که از مخالفان اسد پشتیبانی می‌کنند و ساکن این اردوگاه هستند، رخ داده است.

 

کمیسر حقوق بشر سازمان ملل: دولت و اپوزیسیون مرتکب جنایت علیه بشریت شده‌اند

ناوی پیلای، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل در ژنو بار دیگر نگرانی خود را از ناآرامی‌های سوریه ابراز کرد و از دولت و اپوزیسیون این کشور خواست مراقب جان غیرنظامیان باشند. پیلای دولت و "بخش‌هایی از اپوزیسیون" را به جنایت علیه بشریت و جنایات جنگی متهم کرد. کمیسر عالی سازمان ملل تصریح کرد که آمران و عاملان این جنایت‌ها باید شناسایی و محاکمه شوند. او پیش‌تر نیز با طرح اتهام‌هایی مشابه خواستار آن شده بود که دیوان بین‌المللی کیفری لاهه برای شفاف‌سازی در این زمینه وارد عمل شود. سازمان علمی،‌ فرهنگی، آموزشی سازمان ملل "یونسکو" نیز با درخواست از دوطرف برای خویشتن داری، حمایت از آثار باستانی و اماکن فرهنگی شهر حلب را خواستار شد.

 

نگرانی از تشدید درگیری‌ها در حلب

در همین حال کشورهای مخالف دولت سوریه سعی می کنند از درگیری های حلب برای فشار بیشتر به این کشور استفاده کنند. به گزارش الجزیره، انگلیس، ایتالیا، فرانسه و ترکیه از طرف‌های درگیر در سوریه خواستند تا خویشتن داری خود را حفظ و برای حفظ جان و اموال غیرنظامیان کوشش کنند. بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل با ابراز نگرانی شدید از بالا گرفتن درگیری‌ها میان مخالفان مسلح و ارتش سوریه در شهر حلب تاکید کرد که خشونت باید از سوی هر 2 طرف متوقف شود. از سوی دیگر رابرت مود، رئیس پیشین ناظران بین‌المللی مستقر در سوریه در سخنانی مدعی شد: «سقوط دولت بشار اسد امری حتمی است و فقط مسئله وقت در این میان مطرح است.» وی که 19 ژوئیه پس از پایان ماموریتش دمشق را ترک کرد، در عین حال تاکید کرد: «این که برخی‌ها معتقدند سقوط بشار اسد و یا کناره گیری وی از قدرت باعث حل و فصل وضعیت جاری در این کشور می‌شود کمی ساده‌بینانه است.»

 

لاوروف: ادامه خونریزی در سوریه نتیجه حمایت غرب از گروه های مسلح است

وزیر خارجه روسیه با بی نتیجه توصیف کردن تلاش مخالفان سوری علیه بشار اسد خاطر نشان کرد غرب و برخی کشورهای منطقه، این افراد را به ادامه اقدامات تروریستی تشویق می کنند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه روسیا الیوم ، "سرگئی لاوروف" گفت: «متاسفانه شرکای غربی ما روشی متفاوت را در پیش گرفته اند و به همراه برخی کشورهای همسایه سوریه در راستای تشویق گروههای مسلح علیه نظام حرکت می کنند که نتیجه ای جز خونریزی بیشتر در بر ندارد.» وزیر خارجه روسیه با اشاره به اینکه اقدامات مخالفان، اسد را مجبور به کناره گیری نخواهد کرد، افزود: «ما همواره به دولت سوریه تاکید کرده ایم که گامهای اولیه را بردارد، اما هنگامی که گروههای مسلح شهرهایی از جمله حلب را اشغال می کنند به نظر من تراژدی جدیدی در راه است.»

 

رویترز: ترکیه با مشارکت قطر و عربستان یک "مرکز فرماندهی" برای کمک به مخالفان سوری بر پا کرد

درحالی که ارتش سوریه درگیر مبارزه با تروریست ها در حلب است، رویترز خبر داد که ترکیه با همکاری عربستان سعودی و قطر به طور محرمانه یک "مرکز فرماندهی" برای ارائه کمک‌های حیاتی نظامی و مخابراتی به مخالفان سوریه، در نزدیکی مرز سوریه بر پا کرده است. این مرکز در شهر آدانا واقع در جنوب ترکیه و در 100 کیلومتری مرز سوریه بر پا شده است. گفته می‌شود، پس از سفر معاون وزیر خارجه عربستان سعودی به ترکیه و درخواست او، این پایگاه ایجاد شد. قطر یکی از کشورهایی است که نقش مهمی در مسلح کردن شورشیان در لیبی داشت و هم‌اکنون نیز نقشی مهم برای مسلح کردن شورشیان سوریه ایفا می‌کند. نخست وزیر ترکیه به تازگی در دیدار با دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس گفت که غیرممکن است که تنها نظاره‌گر خشونت اعمال شده در شهر حلب باشیم. العربیه نیز مدعی شد که اخلاص بدوی، عضو پارلمان سوریه، در ترکیه، جدایی خود را از نظام بشار اسد اعلام کرد. وی گفت: «با هدف جدایی از این نظام ستمکار به ترکیه آمده‌ام.»

درخواست حوزه‌های دینی عراق از دولت برای محافظت از اماکن مقدس در سوریه

به دنبال تهدیدات گروه‌های تروریست در سوریه مبنی بر منفجر کردن اماکن مقدس به ویژه مرقد حضرت زینب(س) حوزه‌های دینی کربلا از دولت عراق خواستند تا برای محافظت از اماکن مقدس در سوریه هر چه سریع تر اقدام کند. به گزارش خبرگزاری براثای عراق، تعدادی از حوزه‌های دینی کربلا با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند که تمام گروه‌های درگیر در سوریه باید از هرگونه اقدام مسلحانه که منجر به اهانت و هتک حرمت بارگاه‌های مقدس در این کشور شود خودداری کنند. در این بیانیه اقدامات برخی از کشورهای عربی در شعله‌ور کردن آتش درگیری‌ها و گسترش اختلافات طایفه‌ای در سوریه محکوم شد. حوزه‌های دینی عراق از دولت این کشور خواستند تا برای محافظت و مراقبت از بارگاه‌های مقدس از جمله مرقد حضرت زینب(س) هر چه سریع تر مداخله کند. پیشتر گروه‌های تروریست به منفجر کردن اماکن مقدس به ویژه مرقد حضرت زینب(س) و کشتار شیعیان سوریه تهدید کرده بودند.


  




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ