آمار مرداد 91 - اتحاد با امام
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 17
بازدید دیروز : 9
کل بازدید : 53807
کل یادداشتها ها : 107
خبر مایه


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

نشست معاونان جلیلی و اشتون در استانبول برگزار شد

خراسان - مورخ چهارشنبه 1391/05/04 شماره انتشار 18176
نویسنده: گروه سیاسی political@khorasannews.com
نتانیاهو: تحریم ها علیه ایران ثمربخش نبوده است

علی‌ باقری و هلگا اشمید، معاونان جلیلی و اشتون ساعت 10 به وقت محلی روز سه‌شنبه در استانبول برای ایجاد تفاهم و هماهنگی میان دیدگاه‌ها‌ی ایران و 1+5 و زمینه‌سازی برای گفت‌‌وگوی تلفنی کاترین اشتون، رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا و سعید جلیلی، مذاکره‌کننده ارشد ایران دیدار کردند. به گزارش ایسنا، در مذاکرات مسکو که 29 و 30 خرداد برگزار شد، ایران و 1+5 توافق کردند برای از سرگیری مذاکرات ابتدا هیئت‌‌های کارشناسی با یکدیگر گفت‌‌وگو کنند و در صورت مثبت بودن گفت‌وگوها معاونان اشتون و جلیلی برای برخی هماهنگی‌ها گفت‌وگو کنند و در نهایت کاترین اشتون و سعید جلیلی با یکدیگر تماس می‌گیرند.تا زمان تنظیم این خبر از جزئیات مذاکرات معاونین جلیلی و اشتون خبری منتشر نشد.علی باقری را در این سفر حمیدرضا عسگری، عضو تیم مذاکره کننده ایران با 1+5 همراهی می‌کند. دفتر کاترین اشتون، رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای درباره دیدار هلگا اشمید و علی باقری اعلام کرد: این دیدار به این منظور انجام می‌شود تا دو طرف درباره "احتمال دیداری در آینده در سطح سیاسی" با یکدیگر صحبت کنند. بر اساس این گزارش، چنان چه نظر دو طرف بر اساس نشست کارشناسی تامین شود و چارچوبی مشخص به دست آید، گفت‌وگوی‌ تلفنی جلیلی و اشتون صورت می‌گیرد. ایران پیشنهادش را در قالب پنج محور در قالب موضوعات هسته‌ای و غیرهسته‌یی به 1+5 در بغداد و نیز مسکو ارائه کرد.

مهمانپرست: باید منتظر نتیجه مذاکرات باشیم

در همین حال رامین مهمان‌پرست در نشست هفتگی‌اش با خبرنگاران در روز سه‌شنبه با اشاره به دیدار معاونان اشتون و جلیلی در استانبول گفت: طبیعتا موضوعات مختلفی که در پیشنهاد‌های دو طرف قبلا طرح شده است در این مذاکرات دنبال خواهد شد. هدف، نزدیک کردن دیدگاه موجود و پیشنهاداتی است که ایران و 1+5 ارائه کرده‌اند. باید منتظر باشیم و نتیجه مذاکرات را ببینیم. سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان هم‌چنین در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که چه انتظاری از این نشست دارید؟ گفت: ‌پیشنهادات ایران برای گفت‌وگو‌ها کاملا مطرح شده و به اطلاع نمایندگان 1+5 رسیده است؛ البته طرف مقابل هم پیشنهاداتی داشته است. هدف از این مذاکرات رسیدن به تفاهم قابل قبول دو طرف است. مهمان‌پرست افزود: اگر این مذاکرات نتیجه مشخصی داشته باشد که هم در یک دوره زمانی نگرانی‌های طرف مقابل برطرف شود و هم حقوق ما کاملا تامین شود بهترین شکل مسئله خواهد بود. او ابراز امیدواری کرد که این امر به همین شکل دنبال شود؛ آن‌چه که نمایندگان 1+5 هم قبلا عنوان کرده‌اند به صورت شفاهی به رسمیت شناختن حقوق هسته‌ای ایران در زمینه فعالیت‌های صلح‌آمیز بوده است و "امیدواریم به صورت مشخص، رسمی و کامل در این مذاکرات، این موضوع به صورت یکی از نتایج گفت‌و‌گوهای امروز مطرح شود."

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان هم‌چنین گفت: ما هم آمادگی خود را اعلام کرده‌ایم که اقداماتی را دنبال کنیم تا همکاری‌‌های ما و آژانس به بهترین شکل ادامه پیدا کند و نگرانی‌هایی هم که طرف مقابل ما مطرح می‌کند برطرف شود. امیدواریم در این نشست دیدگاه‌‌های دو طرف به هم نزدیک شود.

 

نتانیاهو: تحریم‌ها علیه ایران نتیجه بخش نبوده است

از سوی دیگر در آستانه این مذاکرات مقام های اسرائیلی جوسازی خود علیه برنامه هسته ای ایران را شدت بخشیده اند در همین زمینه به گزارش مهر به نقل از روزنامه الحیات ، "بنیامین نتانیاهو" در جمع برخی دانشجویان در سرزمین‌های اشغالی اظهار داشت: تا به امروز تحریم‌ها علیه ایران به نتیجه مورد نظر که توقف برنامه هسته ای این کشور است، نرسیده است. در همین حال به گزارش فارس به نقل از سی ان ان، شیمون پرز رئیس رژیم صهیونیستی با متهم کردن ایران و حزب ا... در زمینه حمله به اتوبوس حامل گردشگران در بلغارستان گفت: اسرائیل اطلاعات لازم در زمینه حمله تروریستی به اتوبوس حامل گردشگران در بلغارستان را در اختیار دارد و طرح‌های بیشتری علیه اسرائیل به عنوان بخشی که وی از آن "جنگ آشکار" علیه اسرائیل نام برد طرح ریزی شده است. پرز در پاسخ به این سوال که آیا این حملات پاسخ ایران برای انتقام حملات تروریستی علیه دانشمندان هسته‌ای ایرانی که تهران تل آویو را عامل آن می‌داند نیست، گفت: اسرائیل هرگز ادعا نکرده است که در ترور دانشمندان ایران نقش داشته است. اما وی تاکید کرد که اسرائیل حق دارد از کشتار شهروندانش جلوگیری کند.

 

شائول موفاز: ماجراجویی نظامی علیه ایران آینده اسرائیل را تهدید می کند

این در حالی است که به گزارش مهر به نقل از "رویترز" ، " شائول موفاز" رهبر فعلی مخالفان دولت رژیم صهیونیستی که تا هفته قبل اصلی ترین شریک سیاسی و معاون "نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی بود به وی هشدار داده است که در صورت ماجراجویی نظامی علیه ایران از آن حمایت نخواهد کرد. وی که رهبر حزب "کادیما" اصلی ترین رقیب دولت است، گفته است : کادیما از هرگونه ماجراجویی نظامی نتانیاهو علیه ایران که آینده پسران ، دختران و شهروندان اسرائیلی را به مخاطره خواهد انداخت حمایت نخواهد کرد.

وزیر انرژی آفریقای جنوبی: با وجود تحریم ها، واردات نفت از ایران را ادامه می دهیم

آفریقای جنوبی بر عزم خود برای تداوم واردات نفت از ایران به رغم تحریم‌های آمریکا تاکید کرد. به گزارش ایسنا دیپو پیترز، وزیر انرژی آفریقای جنوبی تاکید کرد که توقف واردات نفت از ایران برای آفریقای جنوبی بسیار پرهزینه خواهد بود و مشکلات زیادی را برای این کشور ایجاد خواهد کرد زیرا یکی از پالایشگاه‌های اصلی آفریقای جنوبی تنها با نفت خام ایران سازگار است. به گزارش پرس تی وی، براساس این گزارش پیترز همچنین اعلام کرد که پریتوریا حدود 26 درصد نفت مورد نیاز خود را از ایران وارد می‌کند که 80 درصد این مقدار برای تولید بنزین مورد استفاده قرار می‌گیرد.


  

 

تأکیدات بسیار مهم رهبر معظم انقلاب در دیدار کارگزاران و مسئولان نظام
آرمانگرائی توأم با واقع بینی شرط عبور موفق از گردنه های سخت / فشار های دشمن موجب تجدید نظر در محاسبات ایران نمی شود (1391/05/03 - 19:57)
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (سه شنبه) در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام، آرمانگرایی همراه با واقع بینی را رمز حرکت پیشرو ملت و نظام اسلامی در 32 سال اخیر برشمردند و با تأکید بر تواناییها و ظرفیتهای تعیین کننده ملت ونظام اسلامی ،به تشریح ضرورتها و بایدها و نبایدهای مقابله با چالش های پیچیده دشمن پرداختند.
حضرت آیت الله خامنه ای فهم دقیق ترکیب بسیار حساس و ظریف آرمانخواهی توام با واقع بینی را ضروری دانستند و افزودند: ترکیب آرمانگرایی با واقعیات، در واقع حرکت مجاهدانه در چارچوب تدبیر است که لازمه آن، آگاهی عموم مردم، دست اندرکاران و همدلی و همراهی در همه عرصه ها است.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به چالش های نظام اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب از جمله ترورها، شورشهای قومی، جنگ تحمیلی 8 ساله، تحریم های پی در پی، قضایای تیر سال 78 و ماجراهای سال 88، خاطرنشان کردند: ظرفیت و توانایی های عظیم ملت ایران موجب شد که نظام اسلامی از همه این چالش ها با موفقیت عبور کند و در هر دوره نسبت به دوره قبل توانمندتر و قوی تر شود.
حضرت آیت الله خامنه ای شرط عبور موفقیت آمیز از پیچ های تند و گردنه های سخت در مسیر حرکت رو به جلو نظام اسلامی را حفظ ترکیب آرمانگرایی با واقع بینی و نگاه صحیح به توانایی ها و ظرفیت های کشور و ملت دانستند.
رهبرانقلاب با رد سخنان برخی افراد که می گویند آرمان گرایی با واقع بینی نمی سازد خاطرنشان کردند: بسیاری از آرمانهای انقلاب جزو مطالبات مردم است و به همین علت از  واقعیات مسلم و عینی جامعه محسوب می شود.
ایشان، عزت ملی، زندگی ایمان مدار، مشارکت در مدیریت کشور، پیشرفت همه جانبه، استقلال اقتصادی – سیاسی و برخورداری از آبروی بین المللی را از مطالبات واقعی مردم برشمردند و افزودند: این خواسته های ملت دقیقاً در جهت آرمانهای انقلاب است و نشان می دهد که آرمانگرایی با واقع بینی منافاتی ندارد.
حضرت آیت الله خامنه ای آرمانگرایی بدون توجه به واقعیات و بدون بکارگیری ساز و کارهای منطقی و معقول را خیال پردازی دانستند و افزودند: برای اینکه آرمانها در حد شعار باقی نماند باید مسئولان و مردم آنها را بصورت منطقی و متین پیگیری کنند.
رهبر انقلاب نادیده گرفتن واقعیات جامعه را باعث اشتباه در قضاوت و خطا در انتخاب مسیر برشمردند و افزودند: باید براساس واقعیات، حرکات خود را تنظیم کنیم که در این مسیر، مراقبت از لغزشها و لغزشگاهها بسیار مهم است.
رهبر انقلاب در تشریح برخی لغزشگاهها به مسئله ای تحت عنوان «واقعیت پنداری» پرداختند.
ایشان افزودند: دشمنان انقلاب و اسلام سعی می کنند با واقعیت سازی و واقعیت نمایی، مسئولان و مردم را دچار خطا در محاسبات کنند.
حضرت آیت الله خامنه ای در همین زمینه به تلاش دشمن برای کوچک نشان دادن توان ملت ایران و بزرگنمایی توان جبهه استکبار اشاره کردند و گفتند: اگر اسیر این واقعیت نمایی شویم و در محاسبه توان خود و یا دشمن خطا کنیم راه را اشتباه خواهیم رفت.
ایشان دلبستگی به دنیا و ضعفهای نفسانی را از دیگر لغزشگاههایی دانستند که در هنگام محاسبه واقعیات و انتخاب مسیر، ایجاد خطا می کند.
حضرت آیت الله خامنه ای، تصور دستیابی به آرمانها بدون دادن هزینه را لغزشگاهی دیگر برشمردند و افزودند تکیه بر بخشی از واقعیات و ندیدن همه مسائل واقعی در کنار یکدیگر،  لغزشگاه دیگری است که باید مراقب آن بود.
حضرت آیت الله خامنه ای، ملاحظه همه واقعیات کشور در کنار یکدیگر را، باعث امیدواری فراوان برشمردند و افزودند: این واقعیات نشان می دهد که اگر چه راه ملت ایران بسوی آرمانها، ‌دارای چالش است اما بن بستی در این راه وجود ندارد.
ایشان به تلاش دشمنان انقلاب برای بن بست نشان دادن راه ملت ایران اشاره کردند و افزودند: آنها به صراحت می گویند باید با تشدید فشارها و تحریمها، مسئولان ایران را وادار کرد که در محاسبات خود تجدید نظر کنند اما ملاحظه  واقعیات باعث می شود که ما نه تنها در محاسبات خود تجدید نظر نکنیم بلکه با اطمینان بیشتر به راه مورد نظر ملت ادامه دهیم.
رهبر انقلاب در تشریح تعدادی از واقعیات موجود افزودند: مقابله چند دولت مستکبر با جمهوری اسلامی و فشارهای روزافزون وپیچیده آنها واقعیتی است که نباید نادیده گرفته شود.
  

http://www.sharghnewspaper.ir/PaperCut/91-05-03/37784.jpg

  • رییس کمیسیون اقتصادی:
  • قیمت‌ها را به قبل از «گرانی» باز می‌گردانیم

  • شرق: مجلس برای مقابله با گرانی به تکاپو افتاده است. کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طرحی را آماده کرده است که احتمالا تا هفته آینده به صحن علنی ارایه می‌کند. «ارسلان فتحی‌پور» رییس کمیسیون اقتصادی مجلس جزییات بیشتری از این طرح را در اختیار شرق قرار داده است. فتحی‌پور می‌گوید با اجرایی شدن طرح کمیسیون اقتصادی مجلس گرانی مهار می‌شود و قیمت ما به پیش از زمان بالا گرفتن موج اخیر گرانی بازمی‌گردد.
    گویا کمیسیون اقتصادی مجلس طرحی را برای مقابله با گرانی آماده کرده است. این خبر درست است؟
    بله! ما در کمیسیون اقتصادی طرحی را نهایی کرده‌ایم که بشود گرانی‌ها را کنترل کرد.
    قرار است این طرح در اختیار دولت قرار گیرد؟
    خیر! ما طرح مقابله با گرانی کمیسیون اقتصادی را به مرکز پژوهش مجلس تقدیم می‌کنیم تا راجع به آن بحث و تبادل‌نظر شود و پس از آن در هفته آینده این طرح را در کیمسیون اقتصادی نهایی می‌کنیم. بعد هم آن را در صحن علنی مورد بررسی قرار می‌دهیم.
    طرح مقابله با گرانی را با قید فوریت به مجلس تحویل می‌دهید؟
    بله! با قید یک فوریت طرح مقابله با گرانی را تقدیم مجلس می‌کنیم.
    و چقدر به تاثیر این طرح بر گرانی‌ها امیدوارید؟
    ما در کمیسیون اقتصادی خیلی امیدواریم که این طرح بتواند گرانی را مهار کند.
    چرا؟
    چون کار کارشناسی دقیق و منسجمی روی طرح مقابله با گرانی‌ها در کمیسیون اقتصادی انجام شده است. ما بیش از یک ماه است که روی این طرح کار کارشناسی می‌کنیم.
    و جزییات طرح کمیسیون اقتصادی مجلس برای مهار گرانی چیست؟
    حمایت از تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه، سامان‌دهی بحث ارز در کشور، ایجاد محدودیت‌هایی برای پرداخت ارز به کالاهای غیرضروری و ارزهای مسافرتی و تامین کالاهای اساسی، جزییات این طرح است.
    و با توجه به این جزییاتی که اعلام کردید، آیا این طرح می‌تواند گرانی را مهار کند!
    طرح مجلس حتما می‌تواند گرانی را مهار کند و تاثیرگذار است. مهار گرانی شدنی است. اگر کسی هم می‌گوید نمی‌شود گرانی را کنترل کرد، این ضعف آن فرد است.
    و اگر این طرح در مجلس تصویب شود و دولت هم آن را اجرا کند قیمت‌ها به چه حدی می‌رسد؟
    قیمت‌ها برمی‌گردد به قیمت‌های قبل از این موج گرانی.
    با دولت برای همراهی کردن هماهنگی شده؟
    ما این طرح را قانونی می‌کنیم و دولت باید آن را اجرایی کند.
    و این طرح به نوعی پذیرش موج گرانیست؟
    بله، گرانی هست و نمی شود آن را انکار کرد.

 


  

دعای روز چهارم

ماه رمضان

"اللهمَ قََوِنی فیهِ عَلی اِقامَةِ اَمرِکَ، و اَذِقنی فیهِ حَلاوةَ ذِکرِکَ،

و اَوزِغنی فیهِ لِاَدآءِ شُکرِکَ بِکَرَمِکَ؛

وَاحفَظنی فیهِ بِحِفظِکَ و سِترِکَ یا اَبصَرَ الناظِرین."

ده مرا توفیق و قوت یا حکیم

کن مرا تأیید و تسدیدِ عظیم

بهر بر پا داشتن امر تو را

سعی کردن در طریق مستقیم

شوکتی تا دین حق قوت دهم

اندر این مه سیر در نهج قویم

امر بالمعروف و نهی از بد کنم

بر در کویت به این حالت مقیم

میچشان شیرینی ذکر خودت

بر من ای فیاض ذوالفیض العمیم

هم موفق کن که بنمایم اداء

شکر نعمت هایت ای حیّ قدیم

گرچه ممکن نیست شکر کل آن

ز آن که نامحصور می باشد نعیم

حفظ فرما بنده را در حفظ خود

خاصه از تسویل شیطان رجیم

هم بپوشان عیب بی حد مرا

چون که ستاری و غفار و رحیم

ای که از هر ناظری بیناتری

یک نظر بر حال این عبد لئیم

"درّ خوشاب"


  
هاشمی رفسنجانی:

ایران خواهان تقویت همبستگی همه طرف‌ها در داخل فلسطین است

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ابراز تأسف شدید از بی‌تفاوتی مجامع بین‌المللی در قبال کشتار مسلمانان بی‌گناه میانمار گفت: از کلیه کشورهای اسلامی و آزاده جهان انتظار می‌رود در برابر عملیات نسل‌کشی تروریستی در میانمار علیه مسلمانان بی‌پناه واکنش نشان دهند و به کمک مردم مظلوم این کشور بشتابند.

به گزارش (ایسنا)، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار «صلاح زواوی» ـ سفیر فلسطین در جمهوری اسلامی ایران ـ سرنوشت فلسطین را موضوع همیشگی جهان اسلام، منطقه و جمهوری اسلامی ایران خواند و با ابراز خرسندی نسبت به گسترش وحدت و همدلی میان گروههای مختلف فلسطینی افزود: نزاع و اختلاف میان گروههای فلسطینی و نیز جهان اسلام، خواست همیشگی رژیم صهیونیستی و دنیای استکباری است و لازم است وحدت نسبی به وجود آمده میان فلسطینیان حفظ شود و گسترش یابد.

وی، گفت‌وگو و تفاهم را مسیر صحیح و عقلانی رفع برخی اختلافات موجود میان گروههای گوناگون حاضر در صحنه فلسطین خواند و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره از وحدت فلسطینی‌ها حمایت کرده و خواهان تقویت همبستگی همه طرف‌ها در داخل فلسطین است و نباید اقدامی انجام شود که همدلی و وحدت فلسطینی‌ها در مقابل رژیم غاصب صهیونیستی خدشه‌دار شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، بیداری اسلامی در منطقه را امری مبارک و نوید دهنده آینده‌ای بهتر برای کشورهای اسلامی خواند و با اشاره به تلاش استکبار جهانی، رژیم صهیونیستی و دنباله‌های آنان در منطقه برای تشدید اختلاف میان کشورهای اسلامی و نیز میان شیعه و سنی، تأکید کرد: هیچ‌کس در منطقه بیش از رژیم غاصب صهیونیستی از اختلاف میان کشورهای اسلامی بویژه شیعه و سنی خوشحال نخواهد شد و زمامداران دنیای اسلامی باید تلاش کنند فرصت مداخله و ضربه به کیان اسلام به دشمنان ندهند.

هاشمی رفسنجانی با ابراز تأسف شدید از بی‌تفاوتی مجامع بین‌المللی در قبال کشتار مسلمانان بی‌گناه میانمار گفت: از کلیه کشورهای اسلامی و آزاده جهان انتظار می‌رود در قبال عملیات نسل‌کشی تروریستی در این کشور علیه مسلمانان بی‌پناه واکنش نشان دهند و به کمک مردم مظلوم میانمار بشتابند.

بر اساس این گزارش، در ابتدای این دیدار، صلاح زواوی ـ سفیر فلسطین در جمهوری اسلامی ایران ـ با تشریح اوضاع منطقه و فلسطین، از حمایت‌ها و تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران در ایجاد وحدت و تفاهم میان فلسطینیان تقدیر کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران و فلسطین تاریخ مشترکی در مبارزه با اشغالگری رژیم غاصب صهیونیستی داشته‌اند و مقاومت فلسطین همواره مستظهر به حمایت معنوی جمهوری اسلامی ایران بوده است.

وی به تلاش‌های اسرائیل برای یهودی‌سازی قدس شریف اشاره کرد و با تأکید بر لزوم وحدت هرچه بیشتر کشورهای اسلامی و منطقه در برابر توطئه‌های رژیم صهیونیستی افزود: گسترش اختلافات میان کشورهای اسلامی، اسرائیل را در رسیدن به اهدافش در مقابل مردم فلسطین و جهان اسلام یاری می‌کند.

انتهای خبر/ قدس آنلاین / کد خبر:


  




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ