علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی به کشورهای حامی تروریسم در سوریه هشدار داد که «آن هایی که در امور داخلی سوریه دخالت کنند، خود را در میان آتش می اندازند.»وی همچنین با بیان این که دخالت نظامی خارج از چهارچوب شورای امنیت برای آن ها خیلی گران تمام می شود گفت: می توان کمیته ای را در سوریه تشکیل داد که از طریق آن ظرف مدت مشخصی انتخابات مجلس با مشارکت همه گروه ها و حتی مخالفان برگزار شود و در همین فاصله انتخابات ریاست جمهوری نیز انجام شود. لاریجانی افزود که «دولت سوریه با این مسائل مخالفتی ندارد ولی فرصتی برای این مسائل نیست.»در همین حال حسین امیر عبداللهیان معاون عربی آفریقایی وزارت خارجه با بیان این که مدل جدیدی از جنگ متحدان آمریکا علیه سوریه در جریان است، گفت: «دشمنان محور مقاومت، مردم مقاوم سوریه را هدف کینه خود قرار داده اند.»
رییس مجلس شورای اسلامی به کشورهای حامی تروریسم در سوریه هشدار داد و تأکید کرد: کشورهایی که در امور داخلی سوریه دخالت کنند، خود را در میان آتش میاندازند.
به گزارش خانه ملت، دکترعلی لاریجانی رئیس مجلس در گفت وگو با العالم درباره درخواستهای مطرح شده از سوی برخی طرفهای منطقهای و فرامنطقهای برای دخالت نظامی در سوریه خارج از چارچوب شورای امنیت سازمان ملل متحد و موضع ایران در صورت بروز چنین اتفاقی گفت: فکر میکنم که این کار برای آنها خیلی گران تمام شود. اگر خارج از چارچوب شورای امنیت کشوری بخواهد در سوریه دخالت کند، این امر به معنای آن است که همه کشورها مجوز دارند این کار را انجام دهند.وی ادامه داد: ضمنا این آتش جنگ به اطراف هم سرایت میکند و طرفهای منطقهای فکر نکنند که میتوانند در آن شرایط مرزهایی آرام با سوریه داشته باشند.رئیس مجلس، عملی شدن تهدیدهای رژیم صهیونیستی برای حمله به سوریه را بعید دانست و گفت: امکان یک جنگ فراگیر از نظر منطقی وجود دارد، ولی احتمال زیاد نیست؛ زیرا زمینه گسترش چنین جنگی در صورت بروز آن زیاد است و رژیم های پوشالی مانند رژیم صهیونیستی هم در این آتش گرفتار خواهند شد. لذا همان کسانی که اکنون خواستار دخالت نظامی در سوریه هستند، نگاه بسیار حسرت آمیزی به نتایج و پیامدهای چنین اقدامی دارند.
وی با اشاره به دیدگاههای مختلف درباره بحران سوریه در آغاز حوادث این کشور، گفت: در ابتدا یکی از نظریه ها این بود که موجی که در دنیای اسلام به وجود آمده در سوریه نیز درحال تکرار است و هیچ عامل خارجی در آن نقش ندارد؛ یعنی مردم سوریه مانند مردم مصر خواستار اصلاحات بودند. نظر گروه دیگری از سیاستمداران این بود که کلا این ماجرا خارجی است و آمریکایی ها و برخی کشورهای دیگر در حال هدایت آن هستند و این بحران بعد داخلی ندارد و طرفهای خارجی درحال پول دادن و تحریک مردم هستند.رئیس مجلس با اشاره به دیدگاه متفاوت جمهوری اسلامی ایران درباره بحران سوریه، تأکید کرد: نظر جمهوری اسلامی ایران از همان آغاز متفاوت بود، ما معتقد بودهایم که باید اصلاحاتی داخل سوریه انجام شود. ولی این اصلاحات دموکراتیک است و با سرنیزه صورت نمی گیرد.لاریجانی خاطرنشان کرد: معتقدیم که از همان آغاز عدهای غیر از مردم سوریه، مانند آمریکا و برخی کشورهای منطقه که خودشان در داخل وضعیت دموکراتیکی ندارند، پول زیادی در این زمینه صرف کرده و به دنبال اهداف خاصی هستند.وی با تأکید بر تفاوت اوضاع سوریه با مصر و تونس، اظهار داشت: سوریه در جنگهای 33 روزه و 22 روزه متفاوت عمل کرد. سوریه جزو محور مقاومت است که البته نیاز به اصلاحات نیز دارد.رئیس مجلس ادامه داد: کشورهایی که به دنبال براندازی در سوریه هستند به دنبال اصلاحات واقعی نیستند، بلکه قصد دارند با سوء استفاده از فرصت، محور مقاومت را تخریب کنند.
لاریجانی با بیان اینکه با گذشت بیش از یک سال شرایط سوریه مشخص تر شده است، گفت: بعد از این مدت شرایط روشن تر شد، در آن موقع عده ای به ما ایراد می گرفتند که مردم سوریه نیز مانند مردم مصر هستند.وی افزود: ولی ما نمی گفتیم که سوریه به اصلاحات نیاز ندارد و تأکید می کردیم که با این حال نمی توان به روی توطئه های خارجی چشم بست . اکنون پس از یک سال این توطئه ها روشن تر شده است.وی افزود: مواضع غرب و رژیم صهیونیستی در مورد سوریه نشان می دهد که موضع ما در این مسئله دقیق بوده است.
لاریجانی گفت: ما صد در صد معتقدیم که باید در نظام سیاسی سوریه اصلاحاتی صورت بگیرد، و از ابتدا هم این مسأله را به مسئولان سوریه گفتیم و آنها هم قبول داشتند؛ ولی مشکل اینجا است که بعضی از کشورهای مرتجع منطقه مجال و فرصتی برای تحقق این مسأله نمیدهند.وی تأکید کرد: برخی کشورهای منطقه خلیج فارس که در آنها بویی از دموکراسی و توجه به رأی مردم وجود ندارد، به سوریه پول و سلاح می فرستند و امکاناتی را تدارک دیدهاند تا سوریه را فتح کنند؛ کشورهایی که برخی از آنها بسیار کوچک هستند و در برخی از آنها حتی رانندگی زنان مجاز نیست.لاریجانی گفت: میتوان کمیتهای را در سوریه تشکیل داد که از طریق آن ظرف مدت مشخصی انتخابات مجلس با مشارکت همه گروه ها و حتی مخالفان برگزار شود، و در همین فاصله انتخابات ریاست جمهوری انجام شود. دولت سوریه با این مسائل مخالفتی ندارد ولی فرصتی برای این مسائل نیست.وی اظهار داشت: وقتی با راکت و آر پی جی وارد شهر می شوند و شهروندان را گروگان می گیرند، فرصتی برای اصلاحات سیاسی به وجود نمیآید؛ برای هر کشوری ابتدا باید امنیت فراهم شود و پس از آن اصلاحات سیاسی صورت گیرد.لاریجانی تأکید کرد: پس از یک سال و نیم اکنون مشخص شده است که آنها (مخالفان نظام سوریه) به دنبال هدف دیگری بودند، آنها به دنبال خواست مردم سوریه نیستند؛ ما معتقدیم که اگر در سوریه امنیت ایجاد شود اصلاحات سیاسی صورت خواهد گرفت.وی ادامه داد: فکر می کنم این گروه ها که برخی از آنها برای تشکیل شورا از کشورهایی پول می گیرند، صحنه سیاسی سوریه را ساده گرفتهاند. یعنی تصور می کنند که تغییر کار ساده ای است و شرایط برای آنها فراهم می شود؛ درحالیکه ما فکر می کنیم اینطور نیست و وضعیت سوریه با نبود قدرتی که اراده اصلاح داشته باشد، امکان درگیری های داخلی را افزایش می دهد.رئیس مجلس با اشاره به مشکل سازی برخی کشورها برای سوریه و اعزام تروریست به داخل این کشور، گفت: در عراق با وجود اینکه 140 هزار سرباز آمریکایی در آنجا بودند، 5 سال فقط صدای انفجارها از این کشور شنیده می شد.لاریجانی افزود: مخالفان سوریه می گویند که باید حتما با سلاح و سرنیزه این کشور را تغییر دهند. کسانی که می دانیم در پشت صحنه دارند با رژیم صهیونیستی "فالوده" می خورند.وی ادامه داد: این کشورها در منطقه قیافه اسلامی گرفته اند، ولی در جنگ 33 روزه پشت سر رژیم صهیونیستی بودند و به رژیمصهیونیستی اطلاعات می دادند یا اینکه هم رزم آمریکا و انگلیس شده و رژیم صهیونیستی را خوشحال کردند؛ این اطلاعات باید روزی منتشر شود.لاریجانی با اشاره به ثابت نبودن اوضاع مخالفان سوریه گفت: معارضه در سوریه وضع ثابتی ندارد و از گروه های مختلفی تشکیل شده است. وقتی از معارضه صحبت می کنید یک سازمان واحدی را نمیتوانید در نظر بگیرید.لاریجانی ادامه داد: آقای کوفی عنان اگر بتواند بین گروه های مختلف و دولت مذاکرات سیاسی برگزار کند، حتما ایران در این زمینه کمک کننده است.
رییس مجلس هشدار داد: این آتش فقط در سوریه به وجود نخواهد آمد و برای کشورهایی که اکنون خیلی شعف دارند نیز مشکلاتی به وجود خواهد آمد، و به نظر من آنها اکنون ساده اندیشی می کنند.لاریجانی با بیان اینکه انقلابهای منطقه ضد دیکتاتورهای وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی به وجود آمد، تأکید کرد: در تونس، مصر و لیبی تحولات مثبتی دیدیم و حمایت کردیم. در بحرین هنوز مردم موفق نشده اند ولی ما تحولات را مثبت می دانیم و مردم این کشور به دنبال آن هستند که شرایط دموکراتیکی داشته باشند.لاریجانی گفت: در سوریه اصلاحات را درست می دانیم ولی نه باشیوه سرنیزه؛ معتقدیم که این اصلاحات می تواند درونی انجام شود و ما هم در این زمینه کمک کننده هستیم.لاریجانی گفت: من به مسئولین یکی از کشورهایی که متهم است برای عناصر مسلح سلاح می فرستد گفتم، این کار بازی با آتش است، زیرا این امر در داخل کشور خودشان نیز مشکل ایجاد خواهد کرد و دیگران هم می توانند چنین اقداماتی را علیه کشور آنها انجام دهند.
به گزارش ایسنا، درهمین حال اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل، اتحادیه جامع دانشجویان و بسیج دانشجویی با برگزاری نشستی مقابل سفارت سوریه در تهران حوادث این کشور را مورد تحلیل قرار داده وتأکید کردند:تنها راه پیروز شدن بر نابسامانیهای سوریه مقاومت است.
انوار-پس از آن که میرتاج الدینی معاون رئیس جمهور در واکنش به برخی مباحث مبنی بر تغییر نهاد برگزارکننده انتخابات ضمن مخالفت با این طرح آن را مغایر قانون اساسی دانست، سیدصولت مرتضوی معاون سیاسی وزیر کشور نیز در این باره اظهار داشت: اجرای انتخابات از وظایف قوه مجریه است و واگذاری انتخابات به نهاد دیگری، تداخل وظایف قوا را به دنبال خواهد داشت.در همین حال رئیس کمیسیون شوراهای مجلس با اشاره به طرح این کمیسیون برای اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری به خراسان گفت: در طرح این کمیسیون بحثی درباره تغییر نهاد برگزارکننده انتخابات وجود ندارد.
معاون سیاسی وزیر کشور درباره مطرح شدن بحث اصلاح قانون انتخابات از سوی برخی افراد گفت: اجرای انتخابات از وظایف قوه مجریه است و واگذاری انتخابات به نهاد دیگری، تداخل وظایف قوا را به دنبال خواهد داشت.«سید صولت مرتضوی» در گفت وگو با ایرنا با بیان این که در کشور ما گروه هاو نهادهای مختلف، وظایفی را به عهده دارند، افزود: وظیفه قوه مقننه قانون گذاری در کشور است و در این راستا گام برمی دارد. وی یادآور شد: قوه قضاییه نیز در کشور ما وظیفه کشف جرم و تعقیب مجازات و تعزیر مجرمین و اجرای حدود و مقررات مدون جزایی اسلام و رسیدگی به حقوق قضایی مردم را برعهده دارد.مرتضوی با بیان این که قوه مجریه نیز متولی امور اجرایی در کشور است، تصریح کرد: با توجه به این که قوه مجریه، امور اجرایی کشور را انجام می دهد، اصلاح قانون انتخابات و تغییر نهاد برگزارکننده انتخابات در واقع نوعی تداخل در وظایف قوا را به دنبال دارد. معاون سیاسی وزیر کشور گفت: اجرای انتخابات از وظایف ذاتی و قانونی قوه مجریه است و وزارت کشور نیز به عنوان نهاد برگزارکننده انتخابات این موضوع را با جدیت دنبال می کند.
در همین حال امیر خجسته رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در گفت وگو با خراسان دراین باره اظهار داشت: امروز بعدازظهر طرح اصلاح و بازنگری قانون انتخابات ریاست جمهوری در کمیسیون بررسی خواهد شد. وی افزود: در بدو امر این طرح توسط نمایندگان و حضور کارشناسان ذی ربط بررسی می شود.بررسی لایحه اصلاح قانون عضویت جمهوری اسلامی ایران در مجمع بین المللی انرژی از جمله لوایحی است که در دستور کار کمیسیون قرار دارد.خجسته در پاسخ به این سوال که آیا در این طرح مسئله تغییر نهاد برگزارکننده انتخابات مورد توجه قرار می گیرد یاخیر اظهار داشت: خیر، آن چه که مورد توجه قرار می گیرد بررسی نقاط ضعف قانون در انتخابات ریاست جمهوری و رفع آنها است. پیش از این محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس در پی مطرح شدن مباحثی مبنی بر تغییر نهاد برگزارکننده انتخابات در گفت وگو با فارس درباره تغییر در نهاد برگزارکننده انتخابات با تصویب این قانون گفته بود: بعید است که این موضوع صورت گیرد اما در قانون اساسی طبق اصل 199 نظارت بر انتخابات به عهده شورای نگهبان است و دولت مجری برگزارکننده آن به حساب میآید.وی تصریح کرد: در مجموع می توان گفت بسیار مطلوب است که برگزاری انتخابات از قوه مجریه به نهاد دیگری منتقل شود.
در همین حال مدیرکل انتخابات وزارت کشور گفت: برنامه ریزی برای برگزاری یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در دفتر انتخابات وزارت کشور آغاز شده است."حسنعلی نوری" در گفت وگو با ایرنا افزود: ماموریت دفتر انتخابات وزارت کشور، برنامه ریزی برای برگزاری انتخابات است.وی یادآور شد: با توجه به ماموریت دفتر انتخابات وزارت کشور ، با پایان یافتن هر انتخابات، برنامه ریزی برای برگزاری انتخابات بعدی در این دفتر آغاز می شود.
نماینده سابق مردم یزد با بیان اینکه "ستادی برای عارف تشکیل نشده که من رئیس آن باشم"، گفت: عارف برای بررسی وضعیت و مشاوره با همفکرانش جلسه انتخاباتی در تهران برگزار کرده است.علی اکبر اولیا نماینده سابق یزد در گفتوگو با فارس، در پاسخ به این سؤال که آیا مذاکره و گفتوگویی با عارف داشته است یا نه، تصریح کرد: تنها چیزی که میتوانم بگویم این است که آقای عارف جلسهای را با حضور دوستان و همفکرانش برای انتخابات آینده ریاستجمهوری در تهران برگزار کرد تا با بررسی شرایط، وضعیت رقابت انتخاباتی را بررسی کند.اولیا با بیان این که انتخابات ریاستجمهوری آینده از اهمیت بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: آقای عارف در حال بررسی شرایط برای انتخابات آینده ریاست جمهوری است.نماینده سابق مردم یزد در پاسخ به سؤالی درباره اینکه آیا در جلسه انتخاباتی عارف در تهران حضور داشته یا نه، سکوت کرد و در عین حال گفت که خاتمی در این جلسه حضور نداشته است.
نماینده سابق یزد با تائید تلویحی دیدارش با خاتمی، گفت: آقای خاتمی معتقد است که باید زمینه مشارکت حداکثری را فراهم کرد و البته باید الزام های مشارکت اصلاح طلبان نیز فراهم شود؛ آقای خاتمی آرزو دارند مشارکت حداکثری در انتخابات آینده باشد و همه حرفها شنیده شود.
مدیر مسئول خبرگزاری آریا با تأکید بر اینکه بسیاری از چهرههای فعال اصلاحطلب در جریان فتنه سال 88 دفاع لازم را از قانون انجام ندادند گفت: اصلاحطلبان عملاً در این زمینه کوتاهی کردند.امیر محبیان در گفتوگو با فارس درباره حضور اصلاحطلبان در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم اظهار داشت: آنچه برای نظام اسلامی دغدغه است ورود جریانات مختلف به صحنه انتخابات نیست زیرا نظام به اندازه کافی استحکام مبنایی دارد؛ اما مثل هر نظام سیاسی دیگری جریانات، احزاب و گروهها برای اینکه بتوانند وارد عرصه سیاسی شوند ابتدا باید مبانی و پایههای فعالیت سیاسی را مورد پذیرش قرار دهند که آن تمکین در برابر احکام و نهادهای قانونی است.مدیر مسئول خبرگزاری آریا با تأکید بر اینکه اگر جریانات سیاسی در چارچوب قانون عمل کنند طبیعی است که اشکالی برای ورود آنها نبوده و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران این حق را به همه داده است، تصریح کرد: اما اگر در این روند قانونگریزی صورت پذیرد طبیعتاً قانون هم به حاکمیت و نهادهای قانونی مجوز برخورد لازم با آنها را صادر میکند.وی ادامه داد: آنچه که به عنوان تجربه در سال 88 رخ داد این بود که یک جریان سیاسی نتایج انتخابات را برنتافت و سعی کرد از طریق ایجاد فشارهای خیابانی و برخی از آشوبها تغییرات مورد نظر خود را به نظام دیکته کند اما نظام آن را نپذیرفت و در نهایت آنها را مردود اعلام کرد.محبیان افزود: دغدغه نظام، دغدغه قانون است لذا هر کسی که وارد صحنه میشود اگر قانون را بپذیرد و رسماً تمکین خود را نسبت به آن اعلام کند مجوز اولیه را برای حضور در صحنه انتخابات به دست آورده است.مدیر مسئول خبرگزاری آریا با تأکید بر اینکه بسیاری از چهرههای فعال اصلاحطلبان در دوران فتنه سال 88 که نوعی از قانونگریزی در آن وجود داشت از قانون دفاع نکردند، افزود: اصلاحطلبان عملاً در این زمینه نوعی کوتاهی را انجام دادند و این به عنوان یک نکته منفی در کارنامه آنها نوشته شده است.
دبیرکل حزب ا... ایران گفت: اگر دوستان از من بخواهند خود را به عنوان نامزد ریاست جمهوری معرفی خواهم کرد.سید محمد باقر خرازی در گفتوگو با ایلنا، در رابطه با کاندیداتوری خود در ریاستجمهوری گفت: احتمال زیاد دارد که خود را به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری معرفی کنم.وی در ادامه افزود: حزب ا... ایران در عرصه انتخابات ریاست جمهوری ورود پیدا کرده و برنامههای خود را در این راستا نیز اعلام خواهد کرد.
جانشین فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان این که 60 فروند شناور ایران در خلیج فارس و دریای عمان حضور دارند، در مورد بسته شدن تنگه هرمز توسط ایران گفت: «اگر روزی بدانیم نمی توانیم از تنگه هرمز استفاده کنیم مدخل ورودی و خروجی آن را خواهیم بست.» این فرمانده ارشد سپاه پاسداران اضافه کرد: «کنترل هوشمندانه تنگه هرمز را به خوبی انجام می دهیم.»در همین حال احمد وحیدی وزیر دفاع نیز ضمن انتقاد شدید از مانور آمریکا و 20 متحد این کشور که قرار است در خلیج فارس برگزار شود در مورد کنترل تنگه هرمز توسط ایران تصریح کرد: «ایران سیاست های خاص خود را دارد که در موقع خاص خود اعمال خواهد کرد.»
دریادار علیرضا تنگسیری جانشین فرمانده نیروی دریایی سپاه در مراسم گرامیداشت سالگرد سفر مقام معظم رهبری در اولین روز مرداد سال 90 به بندرعباس و بازدید و دیدار با خانواده نظامیان ارتش و سپاه در هرمزگان گفت: یکی از اهداف سفر مقام معظم رهبری به استان هرمزگان نشان دادن حساسیت خلیج فارس و تنگه هرمز به ساحل نشینان و نیروهای نظامی مستقر در جنوب کشور بود.به گزارش مهر دریادار تنگسیری با اظهار این که بیش از 90 فروند شناور نظامی کشورهای دیگر در منطقه حضور دارند، تصریح کرد: حضور بیگانه در منطقه معنا و مفهوم ندارد، نیروی بیگانه برای منطقه و کشورهای همسایه یک تهدید هستند، در صورتی که برای ناوهای هواپیمابر اتمی آمریکا در خلیج فارس و دریای عمان اتفاقی بیفتد تا سال ها مشکلات مخرب زیست محیطی منطقه را تهدید می کند.وی از حضور بیش از 60 فروند شناور در خلیج فارس، دریای عمان و فراتر از آن خبر داد و افزود: در حال حاضر بسیجیان بر روی بیش از 60 فروند شناور در خلیج فارس و دریای عمان و فراتر از آن حضور دارند و از منافع ایران محافظت می کنند.وی با تأکید بر این که تجهیزات نظامی نمی تواند نتیجه جنگ را مشخص کند، گفت: ایمان، اعتقادات اسلامی و میهنی جوانان این مرز و بوم در صورت نیاز تعیین کننده هر اتفاقی در منطقه خواهد بود.
دریادار تنگسیری در ادامه با اشاره به دلایل حضور ناوهای آمریکایی در خلیج فارس و دریای عمان افزود: هدف حضور بیگانگان در منطقه ایجاد گنبدهای آهنی برای جلوگیری از پرتاب موشک های ایران به سمت رژیم صهیونیستی است.
جانشین فرمانده نیروی دریایی سپاه در مورد عنوان شدن بستن تنگه هرمز توسط ایران در مجامع بین المللی بیان داشت: آن ها مطرح می کنند ایران قصد بستن تنگه هرمز را دارد آیا منطقی است زمانی که ما از تنگه استفاده می کنیم اقدام به بستن آن کنیم نمی دانم با چه استدلالی این گفته ها مطرح می شود. به گزارش ایسنا وی تأکید کرد: این بدان معنا نیست که کنترل هوشمندانه تنگه هرمز را کنار بگذاریم.وی با تأکید بر این که تنگه هرمز را هوشمندانه کنترل می کنیم و تا زمانی که ایران از تنگه استفاده می کند هیچ گاه اقدام به بستن تنگه نخواهیم کرد، بیان داشت: اگر روزی بدانیم نمی توانیم از تنگه استفاده و از آن عبور کنیم مدخل ورودی و خروجی تنگه هرمز را خواهیم بست در غیر این صورت منطقی برای بستن نیست. کنترل هوشمندانه تنگه هرمز را به خوبی انجام می دهیم.دریادار تنگسیری افزود: از زمانی که کنترل خلیج فارس و تنگه هرمز به عهده سپاه گذاشته شده بیگانگان جرأت عبور ندارند، زمان ورود به خلیج فارس سعی می کنند از جنوبی ترین مسیر خلیج فارس و حضور در آب های کشورهای عربی وارد خلیج فارس شوند.وی با بیان اقتدار سپاه در حراست و صیانت از تنگه هرمز و خلیج فارس عنوان کرد: اقتدار ما به سلاح نیست بلکه با پشتوانه ایمان و اعتقاد این جوانان است که می گوییم تنگه هرمز را می بندیم.
در همین حال احمد وحیدی وزیر دفاع در گفت وگو با خانه ملت، درباره اظهارات تحریک آمیز واشنگتن مبنی بر این که ایران قادر به بستن طولانی مدت تنگه هرمز نیست، درباره سیاست جمهوری اسلامی برای کنترل این تنگه، گفت: ایران سیاست های خاص خود را دارد که در موقع خاص خود اعمال خواهد کرد.وی با تأکید بر این که تهران به حرف های گزافه واشنگتن اهمیتی نمی دهد و ضرورتی ندارد که به حرف های آمریکایی ها پاسخ دهد، تصریح کرد: واشنگتن حرف های گزافه فراوانی را گاهی به زبان می آورد.وزیر دفاع درباره موضع ایران در مقابل برگزاری مانور مین روبی آمریکا و متحدش در خلیج فارس، گفت: ایران همواره حضور آمریکایی ها را در منطقه مضر و ناقض حقوق ملت های منطقه دانسته است.وحیدی توضیح داد: واشنگتن مایل است تا به بهانه مانورهای مشترک بازار فروش سلاح های خود را توسعه دهد و از طریق فروش سلاح هایی که روی دست آن ها مانده است، بخشی از مشکلات اقتصادی خود را حل کند. وی این مانور را در راستای سیاست ایران هراسی دانست و از آن انتقاد کرد.وزیر دفاع همچنین درباره تحویل سامانه موشکی اس300 از سوی مسکو به تهران با تأکید بر این که ایران حق خود را در تحویل این سامانه موشکی محفوظ می داند، گفت: این معامله دو طرف دارد، اگر طرف روسی مایل به تحویل اس300 به ایران نباشد، ما طبق چارچوب هایی که در قرارداد خود پیش بینی کردیم موضوع را پیگیری می کنیم که در زمان حاضر پیگیر تحویل اس300 به ایران هستیم.در همین حال فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به بازدید اخیر قرارگاه خاتم ستاد کل نیروهای مسلح از منطقه دوم دریایی ولایت، گفت: توان این منطقه به خوبی به نمایش گذاشته شد و بسیار ارزشمند ارزیابی شده است.به گزارش فارس، دریادار حبیب ا... سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش در مراسم محفل انس با قرآن در منطقه دوم دریایی ولایت، اظهار داشت: نیروی دریایی ارتش در کنار ساخت و ساز در سواحل جنوب شرقی کشور، فعالیت های خوبی در راستای حضور در آب های آزاد داشته است؛ به گونه ای که در مدت سه سال گذشته بدون حتی یک روز وقفه در آب های آزاد از سواحل جاسک تا دریای مدیترانه حضور داشتیم و در آینده نزدیک در اقیانوس اطلس نیز شاهد حضور نیروی دریایی ارتش خواهیم بود.فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: حضور مقتدرانه نیروی دریایی ارتش در آب ها آزاد، اقتدار جمهوری اسلامی ایران را به معرض نمایش گذاشته است به طوری که با حضور بدون وقفه یگان های شناور کشورمان در آب های آزاد ثابت کردیم که توان نشان دادن قدرت این کشور را در عرصه های جهانی داریم.
در همین حال سیدمحمودرضا سجادی، سفیرجمهوری اسلامی ایران در روسیه در گفت وگو با خبرنگار مهر، گفت: معاون منطقه ای وزارت امور خارجه روسیه آبان ماه به منظور برخی مذاکرات دوجانبه به ایران سفر می کند.سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه با اشاره به این که وزیر انرژی روسیه نیز از وزیر نفت ایران برای سفر به این کشور دعوت کرده است، افزود: قرار است در سفر وزیر نفت در حوزه های انرژی های الکتریکی و نفت و گاز تبادل اطلاعات ادامه پیدا کند که البته برنامه ریزی برای این سفرها به بعد از ماه مبارک رمضان موکول می شود.
از سوی دیگر به گزارش نسیم، رویترز گزارش داد: با وجود افزایش تحریم ها علیه ایران، واردات نفت چین در ماه ژوئن به بالاترین میزان در نزدیک به یک سال گذشته رسید. چین در این ماه 26 میلیون تن نفت خام از ایران وارد کرده که نسبت به ماه قبل از آن 21 درصد افزایش داشته است.
به گزارش ایرنا منابع خبری در استانبول روز گذشته اعلام کردند، در این مذاکرات مسائل مربوط به کاهش اختلاف نظرها و پیشبرد روند مذاکرات مورد بررسی قرار خواهد گرفت.بر پایه این گزارش، چنانچه جمع بندی مذاکرات " علی باقری و " هلگا اشمیت" معاونان مذاکره کنندگان ارشد ایران و گروه 1+5 مثبت باشد و بتوانند دستور کاری برای ادامه مذاکرات فراهم کنند، در آن صورت نسبت به تعیین زمان و مکان بعدی مذاکرات تصمیم گرفته می شود.پس از آن تماس تلفنی بین "سعید جلیلی" و "کاترین اشتون" دبیرکل شورای عالی امنیت ملی ایران و مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا انجام خواهد شد و در تماس تلفنی جزییات را با یکدیگر مطرح میکنند.به نظر می رسد این مذاکرات نیز مانند نشست کارشناسی که اخیرا در استانبول برگزار شد، بدون حضور خبرنگاران انجام خواهد گرفت.در همین ارتباط به گزارش فارس "مایکل مان"، سخنگوی "کاترین اشتون" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در خصوص خبر منتشر شده در منابع صهیونیستی درباره دیدار روز گذشته وزیرخارجه رژیم صهیونیستی و کاترین اشتون گفت: این خبر صحت ندارد و این دیدار روز چهارشنبه برگزار خواهد شد.
آغاز به کار سامانه پیامک KHAMENEI.IR![]() این سامانه که پیش از این بهصورت محدود فعالیت میکرد، هماکنون با شرایط زیر در اختیار عموم مخاطبان قرار میگیرد: 1. محتوای پیامکها شامل موارد زیر است:
3. به علت محدودیت در نظر گرفته شده در مرحلهی اول ثبت نام، اولویت دریافت پیامک با مشترکانی خواهد بود که زودتر ثبت نام کنند. 4. علاقهمندان میتوانند با ارسال یک پیامک بدون متن به شماره 20110 و یا تکمیل فرم زیر، در این سامانه عضو شوند. |
|
شماره تلفن همراه | *یازده رقمی و بدون فاصله و خط تیره مثلاً 0912xxxxxxx یا 093xxxxxxxx |
نام | |
نامخانوادگی | * |
جنسیت | مردزن |
سال تولد | |
تحصیلات | |
شغل | |
ایمیل | |
برای ثبت نام روی لینک زیر کلیک کنید ثبت نام |
دعای روز سوم ماه مبارک رمضان
«اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی فِیهِ الذِّهْنَ وَ التَّنْبِیهَ وَ بَاعِدْنِی فِیهِ مِنَ السَّفَاهَةِ وَ التَّمْوِیهِوَ اجْعَلْ لِی نَصِیباً مِنْ کُلِّ خَیرٍ تُنْزِلُ فِیهِ بِجُودِکَ یا أَجْوَدَ الْأَجْوَدِین» «خدایا در این روز مرا هوش و بیدارى نصیب فرما و از سفاهت و جهالت و کار باطل دور گردان و از هر خیرى که در این روز نازل مىفرمایى مرا نصیب بخش به حق جود و کرمت اى جود و بخشش دارترین عالم.»